ممنوع‌الكاری موقت صحت نداشتخبرگزاری فارس: بنیامین بهادری پس از یك سال دوباره كنسرت می‌دهد/ ممنوع‌الكاری موقت صحت نداشت

بنیامین بهادری كه نزدیك به یك سال از صحنه اجراهای زنده دور بود، با اجرا در شهر اردبیل دوره جدید كنسرت‌های خود در ایران را آغاز می‌كند.
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، كنسرت بنیامین بهادری در شهر اردبیل روز جمعه پانزدهم دی‌ماه در مجمتع فرهنگی هنری فدك این شهر از ساعت 21 روی صحنه می‌رود. آخرین اجرایی كه این خواننده موسیقی پاپ روی صحنه‌برد، مربوط به كنسرت بهمن‌ماه سال 95 در شهر سنندج است.

برخی غیبت و دوری بنیامین بهادری را از صحنه اجراهای زنده، حواشی ایجاد شده پیرامون قطعه «كبیر» می‌دانستند؛ قطعه‌ای كه در آن بهادری فرازهایی از دعای جوشن كبیر را اجرا كرد و در ادامه حواشی فراوانی برای او ایجاد شد.

با توجه به برگزاری این كنسرت و بازگشت این خواننده پاپ به ایران، به نظر می‌رسد شایعات پیرامون ممنوع‌الكاری موقت این خواننده صحت نداشته و می‌تواند در ادامه فعالیت‌های هنری‌اش را دنبال كند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • هشتمین جایزه دوسالانه بهترین كتاب موسیقی برگزار می‌شود

  • آغاز كنسرت‌ها

  • كنسرت گروه روایت در خانه هنرمندان

  • گلاب آدینه و علی قمصری با «داستان شهریار» به تالار وحدت می‌آیند

  • در كنسرت «نامیرا» چه گذشت؟

  • كنسرت حامی 14 شهریور برگزار می‌شود

  • انتشار یك آلبوم با حضور 2 برادر شناخته‌شده

  • راه‌یافتگان جشنواره موسیقی جوان؛ بخش نواحی اعلام شد

  • نگارگر روضه‌ی رضوان استاد محمود فرشچیان

  • آلبوم «یك دَمِ یار» منتشر شد