اركستر سمفونیك فرهنگ و هنر با همراهی رامیز قلی‌اف طی دوشب در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس، رامیز قلی‌اف نوازنده مشهور تار، اواخر ماه جاری به تهران می‌آید تا در كنار اركستر سمفونیك فرهنگ و هنر، كنسرتی مشترك برگزار كند. این كنسرت در روزهای سی آذر و یكم دی 1396 در تالار وحدت تهران روی صحنه می‌رود.

اركستر سمفونیك فرهنگ و هنر را در كنسرتِ پیشِ رو، شهرام توكلی و علی اكبر قربانی رهبری می‌كنند. همچنین رشید وطن‌دوست به عنوان خواننده در كنار اركستر حضور دارد.

تمامی قطعات این كنسرت توسط رامیز قلی‌اف انتخاب شده و «اركستر سمفونیك فرهنگ و هنر» قطعات كلاسیك موسیقی آذربایجان را كه برای تار و اركستر تنظیم شده اجرا می‌كند.

اركستر فرهنگ و هنر به همت سوسن تقی‌پور رئیس دانشگاه علمی كاربردی واحد 46 تهران، علی اكبر قربانی و شهرام توكلی (رهبران اركستر) و جمعی از دانشجویان رشته‌ی موسیقی(نوازندگان) با تركیب اركستر سمفونیك، در تابستان 1393 تاسیس و در بهمن همان سال طی مراسمی در تالار وحدت و با حضور وزیر ارشاد آغاز به كار كرد.

این اركستر تا كنون اجراهای موفقی در زمینه‌ی موسیقی كلاسیك و ایرانی در تالار وحدت، تالار رودكی، سالن اركستریون مسكو و كنسرواتوار چایكوفسكی داشته است. همچنین این اركستر، سمفونیِ «افلاكیان» را تهیه، آهنگسازی و طیِ چهار شب در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اجرا كرده است.

كنسرت اركستر سمفونیك فرهنگ و هنر با همراهی رامیز قلی‌اف نوازنده مشهور تار و اهل كشور آذربایجان، در روزهای سی آذر و یكم دی 1396 از ساعت 21:30 در تالار وحدت برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد