طی حكمی از سوی رئیس دانشگاه پیام نور مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور منصوب شد.

مجید اخشابی طی حكمی از سوی رئیس دانشگاه پیام نور به عنوان مدیركل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور منصوب شد.

وی و در مراسمی با حضور مدیران و معاونان ادارات كل حوزه معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و مدیركل روابط عمومی معارفه شد.

دكتر زارع معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در بخشی از سخنان خود با اشاره به اهمیت فعالیت‌های اداره كل فرهنگی و اجتماعی به عنوان یكی از مهم‌ترین ادارات دانشگاه، خاطرنشان كرد: انتصاب مدیران بر اساس مصلحت دانشگاه و با رعایت شاخص‌های تعیین‌شده و با هدف ارتقا جایگاه دانشگاه و استفاده از ایده‌ها و تجربیات جدید انجام می‌شود.

دكتر زارع با اشاره به سابقه طولانی هنری و فعالیت‌های علمی اخشابی به عنوان شخصیتی عالم، هنرمند و خوش برخورد با دغدغه‌های دینی و فرهنگی، ابراز امیدواری كرد، حضور وی سبب نشاط و پویایی بیشتر امور فرهنگی دانشگاه شود.

وی با تقدیر از خدمات مریدی، مدیركل پیشین فرهنگی و اجتماعی، بر ضرورت انجام كار فرهنگی متنوع و متناسب با ذائقه نسل جوان و بهره‌مندی از ظرفیت‌های هنر و رسانه در دنیای امروز تأكید كرد.

در ادامه اخشابی ضمن قدردانی از اعتماد رئیس دانشگاه و معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، فرهنگ را عرصه‌ای حساس و اثرگذار خواند كه نیازمند كارهای زیربنایی است.

وی افزود: تمام تحولات بنیادین از فرهنگ سرچشمه می‌گیرد و هنر به عنوان شاخصه ای اصلی، به این مقوله كمك می‌كند.

سرپرست جدید اداره كل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام‌نور با بیان اینكه با توكل بر خدا و استفاده از سرمایه‌های انسانی و تجربیات همكاران، تمام توان خود را به كار خواهد گرفت، افزود: امیدوارم قدم‌هایی برداریم كه برای دانشگاه، دانشجویان و جامعه ماندگار باشد و در نهایت بتوانیم پرچم این مسئولیت را با سلامت و موفقیت به دیگری بسپاریم.

مرتبط با این خبر

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.

  • «آوای خاطره‌ها»؛ یادبود استاد مرتضی حنانه در رادیو آوا