كنسرت روایی «كبیر» با روایتی موسیقایی از تاریخ ایران در دوره‌های مختلف، به زودی در تهران روی صحنه می‌رود.

كنسرت روایی «كبیر» با روایتی موسیقایی و الهام گرفته شده از تاریخ ایران و قهرمانان این سرزمین است كه با آهنگسازی و خوانندگی حسام آرین و به همت باشگاه تئاتر و هنرهای اجرایی سوره به زودی اجرای خود را در تهران آغاز می‌كند.

این كنسرت روایی با اجرای اركستری به رهبری احمد مقدسی‌زاده و همراه با بیش از 70 هنرمند اجرا می‌شود.

«كبیر» سومین اثر روایی حسام آرین پس از كنسرت‌های «وداع»، «عاشقانه» و «واله» است كه سرودن اشعار آن را نیز برعهده داشته و برای اولین بار روی صحنه می‌رود.

اطلاعات تكمیلی این پروژه موسیقایی و معرفی بازیگر آن به زودی اعلام می‌شود و هم‌زمان با اولین خبر لوگوتایپ «كبیر» با طراحی فرشته زیدی منتشر شد.

مرتبط با این خبر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان

  • شنیدن یك موسیقی در آستانه صدمین شب حضور ملت ایران در میدان