فروش بلیت‌های «منظومه سیمرغ (قاف)» از امروز شنبه دوازدهم آبان‌ آغاز شد.

كنسرت «منظومه سیمرغ (قاف)» اولین حضور فرهاد فخرالدینی پس از یك دهه روی صحنه بوده كه در آن، تازه‌ترین ساخته خود بر اساس «منطق‌الطیر» را رهبری می‌كند.

همچنین در بخشی از رپرتوار برنامه، كنسرتو ویولن (اثر فرهاد فخرالدینی) اجرا و توسط آرش امینی رهبری می‌شود كه در آن امین غفاری به عنوان سولیست ویولن حضور دارد.

سازنده موسیقی متن ماندگار سریال‌هایی چون «ابوعلی‌سینا»، «امام علی (ع)» و «سربه‌داران» را در این اجرا یك اركستر 100 نفره شامل جمعی از برترین نوازندگان ایران همراهی می‌كنند. مهدی آقامحمدی خواننده‌ تنور و علی تفرشی خواننده‌ باریتون نیز در تركیب اركستر حضور دارند.

«منظومه‌ سیمرغ (قاف)» با تهیه‌كنندگی حبیب صبور و همكاری اركستر سمفونیك تهران از سی‌ام آبان تا چهارم آذر 1403 در تالار وحدت تهران روی صحنه می‌رود.

فروش بلیت‌های این كنسرت از طریق سایت ایران‌كنسرت انجام می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • پیام تسلیت مدیركل دفترموسیقی

  • سرود «ایران مقتدر» منتشر شد

  • بدخواهان محسن چاوشی این قصه را بخوانند!

  • نوای شعر و شعور حسینی در «خیمه هنر»

  • «شهادت نامه عشاق» در یك آلبوم دهه نودی

  • سیاه‌پوستان چگونه بر موسیقی عزاداری بوشهر تاثیر گذاشتند؟

  • عرض ارادت موسیقایی به محضر سید الشهدا

  • اجراهایی كه به شهدای اقتدار تقدیم شد

  • سوگ خوانی حامد طاها

  • اجرای ویژه اركستر سازهای بادی در دومین شب «خیمه هنر»