تازه‌ترین كنسرت اركستر موسیقی ملی ایران به رهبری همایون رحیمیان در شرایطی برگزار شد كه گروه اجرایی یاد و خاطره زنده یاد امین الله رشیدی را با اجرای یك قطعه از این آهنگساز گرامی داشت.

اركستر موسیقی ملی ایران به رهبری همایون رحیمیان در تازه ترین كنسرت خود كه شامگاه روز جمعه بیست و هفتم مهر با عنوان «پایكوبی» در تالار وحدت تهران پیش روی مخاطبان قرار گرفت، قطعات بی كلامی را با اجرای آثاری از حشمت سنجری، محمدرضا تفضلی، همایون رحیمیان، فرهاد پوپل پیش روی مخاطبان قرار داد. این در حالی است كه جابر اطاعتی به عنوان تك نواز گارمون در برخی قطعات گروه اجرایی را همراهی می كرد.

از دیگر نكات جالب توجهی كه در كنسرت شب گذشته اركستر موسیقی ملی ایران دیده شد، اجرای قطعه ای به آهنگسازی مرحوم امین الله رشیدی در بخش دوم كنسرت بود كه طی روزهای گذشته در آستانه 100 سالگی دار فانی را وداع گفت.

مرتبط با این خبر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان

  • شنیدن یك موسیقی در آستانه صدمین شب حضور ملت ایران در میدان