كنسرت بندری- بوشهری و خیام‌خوانی گروه «هیرون» به سرپرستی نوذر سعادت‌پور در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

روه «هیرون» به سرپرستی نوذر سعادت‌پور با اجرای قطعات موسیقی بوشهری و بندری و خیام‌خوانی، روز شنبه- 26 خردادماه- ساعت 21 در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود.

در این كنسرت قطعاتی مانند تل عاشقون، خروس خون، خرونگ، خیام، حنابندان، بزمی و عروسی بوشهری، كعله مركب خوانی، لری، رئیسعلی و چند قطعه بی‌كلام اجرا خواهد شد.

نوذر سعادت‌پور (سرپرست گروه، خواننده، نوازنده نی‌انبان و فلوت)،محمد فرامرزی اُكولو و حسین سهرابی (خواننده)، نیما تنگسیری (ضرب و تمپو)، فرشید چهره‌آزاد (درامز محلی)، مهدی احمدی (كونگا)، فرزاد مستوفی (گیتار باس) و سعید پیراسته نوازنده سازهای افكتی، اعضای گروه «هیرون» هستند.

گروه موسیقی «هیرون» فعالیت خود را از سال 1384 به سرپرستی نوذر سعادت‌پور آغاز كرده و در این سال‌ها به صورت حرفه‌ای به فعالیت خود ادامه داده و توانسته در جشنواره‌های مختلف و مهمی در سراسر دنیا و جشنواره‌های مهم كشوری شركت و عناوین مختلف و مهمی را كسب كند.

گروه «هیرون» علاوه بر اجرا و معرفی فرهنگ و آداب مردم جنوب به نوآوری بر پایه سنت و نگارش مقالات تحلیلی در حوزه موسیقی به ویژه موسیقی فولكلور پرداخته است.

مرتبط با این خبر

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد

  • رونمایی از موومان سوم «سمفونی اقتدار»