اجرای مشترك اركستر سمفونیك كشور تاجیكستان با اعضای اركستر سمفونیك فارس پنجشنبه 27 اردیبهشت در تالار حافظ شیراز برگزار شد.

اركستر سمفونیك تاجیكستان همراه با سه رهبر اركستر و چند خواننده آثار موسیقی تاجیك را به‌زبان فارسی برای علاقه‌مندان به‌موسیقی فارسی در ایران و درچارچوب گسترش همكاری‌های ایران و تاجیكستان اجرا كردند.

اشعاری از حافظ، سعدی‌شیرازی، فردوسی، مولانا، رودكی، نظامی‌گنجوی و حكیم خیام‌نیشابوری جمعه‌شب در اجرای مشترك اركستر سمفونیك دوستی تاجیكستان با اركستر سمفونیك فارس در تالار حافظ به‌زیبایی به‌نمایش درآمد.

علاقه‌مندان و گردشگران به‌هنر و موسیقی فارسی، استقبال خوبی از اجرای مشترك اركستر سمفونیك تاجیكستان با اركستر سمفونیك فارس داشتند. اجرای مشترك اركستر سمفونیك تاجیكستان با اركستر سمفونیك فارس با هدف تعامل فرهنگی بیشتر بین دو طرف در شهر شعر و ادب ایران به‌نمایش درآمد و اشعاری هم در وصف دوستی دو ملت هم‌زبان و هم‌فرهنگ ایران و تاجیكستان خوانده شد.

مرتبط با این خبر

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.