علیرضا قربانی نخستین كنسرت سال 1403 خود را در نخستین روزهای فروردین ماه به روی صحنه خواهد برد.

نخستین كنسرت علیرضا قربانی در سال 1403 از 3 تا 7 فروردین‌ماه 1403 در دو سانس 19 و 22:30 در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

در این كنسرت‌ها به ترتیب 13 قطعه عروج، پریشانی، پل، زلف سیه، مرا ببخش، بی‌گناه، می‌دانی تو، شوشتری، در زلف تو آویزم، عاشقانه نیست، گفتگو، خیال خوش و روزگار غریب اجرا می‌شود. همزمان با این اجراها ویدیوی ویژه قطعه گفتگو نیز منتشر شده است.

مدیریت هنری این اجراها را حسام ناصری برعهده دارد. بلیت‌فروشی اجراهای نوروزی علیرضا قربانی از ساعت 19 امشب جمعه 25 اسفندماه در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
همچنین علیرضا قربانی تا 29 اسفندماه سال‌جاری هر شب در دو سانس در سالن هتل اسپیناس پالاس تهران روی صحنه می‌رود.

روابط عمومی این اجراها تاكید می‌كند كسانی كه قصد خرید بلیت كنسرت اسفند ماه 1402 علیرضا قربانی را دارند، از هیچ طریق دیگری غیر از اپلیكیشن معرفی شده اقدام به تهیه بلیت نكنند زیرا امكان هرگونه كلاهبرداری وجود دارد و تیم برگزاركننده تعهدی در قبال بلیت‌های عرضه شده در مجاری دیگر را ندارد.



مرتبط با این خبر

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان