پروژه «سیمرغ» اثر حمید متبسم با آواز همایون شجریان در بخش جنبی جشنواره هنری پارسی زبانان اروپا در پاریس روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس، كنسرت سیمرغ كه تاكنون اجراهایی در ایران و نقاط مختلف دنیا از جمله هلند داشته، قرار است همزمان با برگزاری جشنواره هنری پارسی زبانان اروپا به مدت سه شب در پاریس اجرا شود.

این اثر حمید متبسم به همراهی همایون شجریان در پاریس اجرا می‌شود. با توجه به هدف برگزاری جشنواره هنری پارسی زبانان اروپا كه ارتقا و حمایت از زبان و ادبیات پارسی در میان فارسی زبانان ایران، افغانستان و تاجیكستان است، برگزاركنندگان این جشنواره تصمیم گرفتند این كنسرت كه قطعاتش برگرفته از شاهنامه فردوسی است را بار دیگر در این رویداد هنری روی صحنه آورند.

در این كنسرت اشعار فردوسی بر اساس داستان زال در دستگاه‌های چهارگاه، همایون، اصفهان، ماهور و نوا اجرا خواهد شد. نخستین جشنواره هنری پارسی زبانان اروپا ژانویه ٢٠١٨ در پاریس برگزار می شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • اعلام جزئیات تازه ترین كنسرت نوازنده پیشكسوت

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.