جمشید عندلیبی آهنگساز و نوازنده نی بر اثر ایست قلبی درگذشت.

جمشید عندلیبی موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده نی امروز- سه‌شنبه- 15 اسفندماه- براثر ایست قلبی در 66 سالگی دار فانی را وداع گفت.

خانه موسیقی ایران درگذشت این هنرمند را به خانواده محترم ایشان تسلیت گفته و صبر و آرامش را برایشان از درگاه خداوند خواستار است.

جمشید عندلیبی متولد 12 اسفند 1336 در سنندج بود، وی نواختن نی را ابتدا بدون استاد فراگرفت و سپس با حضور در دانشگاه تهران و آشنایی با حسین عمومی به ادامه فراگیری تكنیك‌های ساز نی پرداخت. او ردیف موسیقی سنتی ایرانی را نزد نصرالله ناصح‌پور و نورعلی برومند و محمدرضا لطفی آموخت.

عندلیبی سال 1360 برای تكمیل تكنیك‌های پیشرفته نوازندگی نی به نزد حسن كسایی در اصفهان رفت. عندلیبی در آثاری همچون بیداد، نوا، دستان، دود عود، آسمان عشق، یاد ایام، رسوای دل، پیام نسیم، دل مجنون و سرو چمان با محمدرضا شجریان همكاری نزدیك داشته‌ است.

این هنرمند فقید علاوه بر نوازندگی در كار آهنگسازی نیز فعال بوده و آلبوم‌های میهمان تو، پاییز نیزار و مونس جان از جمله فعالیت‌های او در زمینه آهنگسازی است. عندلیبی همچنین قطعات ابوالحسن صبا را با نی و به صورت ردیف آموزشی تنظیم و نواخته‌ است.



مرتبط با این خبر

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد