كیوان ساكت از برگزاری كنسرت در اسدآباد، ملایر و رزن به خوانندگی وحید تاج خبر داد.

كیوان ساكت آهنگساز و نوازنده تار و سه تار گفت: هم اكنون در تدارك و برنامه ریزی برای برگزاری كنسرت هستیم و قرار است 21 دی در اسدآباد، 22 دی در ملایر و 23 دی در رزن به صحنه رویم. همچنین عصر روز بیستم دی در نهاوند به صحنه رفتیم كه خوشبختانه این كنسرت با استقبال مواجه شد.

این نوازنده تار افزود: در این كنسرت‌ها وحید تاج به عنوان خواننده حضور دارد و قرار است آثار من كه در سال های اخیر كمتر اجرا شده برای مخاطبان اجرا شود.

وی افزود: بخش اول این كنسرت ها به تكنوازی سه تار اختصاص دارد و در بخش دوم اعضای گروه وزیری به اجرای برنامه می پردازند. همچنین عنوان بعضی از قطعات دریا، هامون، گل های افسرده، یادگار خون سرو و... است.

در این كنسرت ها از سازهای تار، تارباس، دف، تنبك، ویولن، كمانچه، فلوت، قانون، نی و... استفاده می شود.

این نوازنده تار گفت: هنرمندانی چون سینا جهان آبادی، پاشا هنجنی، پویا شجاعی، مونیكا لران، مرجان مهربان، ارغوان منتظری، نگار اعزازی، نجمه صغیر، سالار زمانیان، سیاوش ساكت، كیارش ساكت، مهدی غلامی، علی محمدی، فرنوش باقری، طناز اسداللهی و... از اعضا و نوازندگان گروه هستند. همچنین این تور كنسرت با مدیریت حسین ابوترابی و همكاری علی محمدی برگزار می شود.

مرتبط با این خبر

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد