احسان خواجه امیری از آن دسته خوانندگان خوش صدای موسیقی پاپ ایران است كه مدتی است نسبت به گذشته فعالیت‌های كمتری در حوزه تولید تك آهنگ و اجراهای زنده دارد.

این خواننده اما در تازه‌ترین پست صفحه شخصی اش با انتشار عكسی همراه با علیرضا افكاری از آهنگسازان شاخص موسیقی پاپ كشورمان نوشت:

«سلام رفقا مدتیه خودم رو درگیر تولید موزیك كردم، راستش اینجوری حالم بهتر بود … در این راه علیرضا افكاری كه مهم‌ترین موزیسینی بوده كه تا به امروز كنارم بوده همون جوری پرانرژی با عشق آهنگسازی این آلبوم رو انجام داده. این رفاقت رو خیلی دوستش دارم و می بالم بهش. ترانه‌های این آلبوم از دوست قدیمی‌ام شاعر و ترانه سرای «سلام آخر»، اهورا ایمان تكرار نشدنی، حسین جان غیاثی دوست داشتنی و میثم یوسفی عزیز هست البته تا اینجا.

دیشب پنجمین ترانه آلبوم ضبط شد با تنظیم علیرضا؛ آرزو دارم این مجموعه رو با رهبری خودش ببریم رو صحنه خیلی اتفاق با ارزشی میشه.

بدون تملق می گم خیلی دلتگتونم خیلی. به امید دیدار روی ماه تك تك شما.»

مرتبط با این خبر

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران