اجرای موزیكال «موسی و شبان» با صدای پرواز همای، سرانجام پس از اجرا در چندین شهر ایران به تهران رسید.

به نقل از امور رسانه ای پروژه، اجرای موزیكال «موسی و شبان» با صدای پرواز همای، سرانجام پس از اجرا در چندین شهر ایران روز پانزدهم آذر ماه در تهران پیش روی مخاطبان قرار می گیرد.

«موسی و شبان» اجرایی موزیكال است كه پرواز همای از 2 سال پیش با طراحی و اجرای آن در اقصی نقاط ایران، از آن رونمایی كرد.

این اجرا با همراهی اركستر بزرگ به رهبری امین غفاری در كنار اركستر سازهای ایرانی، 15 آذر ماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی و در 2 سانس روی صحنه خواهد رفت.

پرواز همای خالق، نویسنده و ایده پرداز این اثر است كه در بخش‌های مختلف، می خواند. این در حالی است كه حامد فقیهی (در نقش موسی) و داوود نماینده (در نقش راوی) پرواز همای را در «موسی و شبان» همراهی می كنند.

این اجرا امسال در شهرهای مختلف از جمله رشت، تبریز، ساری، چالوس، اصفهان، شیراز روی صحنه رفته و بیش از 20 اجرا از آن در شهرهای مختلف تجربه شده است.

همای درباره این اثر و كنسرتش در تهران گفته است: بالاخره شرایط اجرای «موسی و شبان» در تهران فراهم شد و امیدوارم بتوانیم اجرای خوبی را برای مخاطبان موسیقی روی صحنه ببریم. برای این اجرا تمرین و زمان زیادی صرف شده است و در تلاش هستیم با بهترین كیفیت آن را روی صحنه ببریم.

پرواز همای از تمدید این اجرا در تهران خبر داده است كه به محض قطعیت و صدور مجوز اطلاعات آن در اختیار رسانه ها قرار خواهد گرفت.

مرتبط با این خبر

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت

  • فراخوان هجدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد.