علیرضا قربانی شامگاه 14 مهر ضمن ادای احترام به زنده‌یاد آتیلا پسیانی، اجرای خود در شهر یزد را به این هنرمند فقید تقدیم كرد.

علیرضا قربانی كه شب گذشته جمعه 14 مهر در یزد اجرا داشت، در میانه كنسرت و هنگام اجرای قطعه «روزگار غریب»، این اجرا را به زنده‌یاد آتیلا پسیانی كه صبح روز گذشته دار فانی را وداع گفت، تقدیم كرد.

قربانی هنگام تقدیم این كنسرت به زنده‌یاد آتیلا پسیانی بیان كرد: احتمالا امروز خبردار شدید كه هنرمند گرامی، بازیگر بسیار بسیار عزیز و دوست‌داشتنی و فرهیخته كشورمان جناب آقای آتیلا پسیانی به رحمت خدا پیوستند و در بین ما نیستند. بنابراین با نهایت احترام برای این عزیزی كه همه ما در طول سالیان گذشته خاطرات بسیار خوبی از هنرنمایی و اخلاق پسندیده ایشان داریم، طلب آمرزش برای روح این عزیز می‌كنیم و امیدوارم كه روحشان شاد باشد و با كمال احترام و تواضع اجرای امشب را با اجازه همه شما عزیزان و بزرگان به این هنرمند فقید كشورمان تقدیم می‌كنم.

كنسرت شهر یزد علیرضا قربانی در ادامه توركنسرت‌های این هنرمند است كه 11 تا 17 مهر در سالن تربیت معلم شهر یزد در حال اجراست.

مرتبط با این خبر

  • هفتم آبان؛ آوای خاطره‌ها با یاد احسان خواجه‌امیری

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت