پروژه موسیقایی «وداع» به آهنگسازی و خوانندگی حسام آرین و روایت امیر محمد صمصامی در بوستان آب و آتش اجرا می‌شود.

اجرای تعزیه برای بانوان

به گزارش رادیو آوا به نقل از روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، برنامه‌های دورهمی خانوادگی روزهای پنجشنبه و جمعه 2 و 3 شهریور بوستان آب و آتش با اجرای تعزیه بانوان، نمایش تك پرسوناژه، نمایش فرم و اجرای پروژه موسیقیایی «وداع» دنبال می‌شود.

روز پنجشنبه دوم شهریور ویژه‌برنامه محرمی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد از ساعت 20 با اجرای سنج و دمام زنی شروع می‌شود و با ویژه برنامه‌های نمایشی گروه «شهر آشوب»، نمایش تك پرسوناژه حنیف مظفری، اجرای ناشنوایان گروه «آوای دستان الهام»، تعزیه بانوان گروه «حنانه» و برنامه‌های متنوع دیگر همراه است.

روز جمعه سوم شهریور نیز پروژه موسیقیایی «وداع» توسط حسام آرین خواننده و نوازنده و تهیه‌كنندگی امیرحسین شفیعی اجرا می‌شود. این پروژه موسیقایی در قالب یك كنسرت روایی به صحنه می‌رود كه محتوای آن متمركز بر واقعه عاشورا و وداع با پنج شخصیت بزرگ و ارجمند این واقعه است. آنچه برای این پروژه موسیقایی تعریف شده، اجرای یك كنسرت روایی با حضور یك اركستر مجلسی مشتمل بر سازهای زهی و اركسترال است.

علاقمندان برای حضور در ویژه برنامه‌ محرمی روایت های سوگ می‌توانند از ساعت 20 به بزرگراه حقانی (غرب به شرق)، بعد از چهارراه جهان كودك، خیابان شهیدی، بوستان آب و آتش مراجعه كنند. شركت در این برنامه‌ها برای عموم آزاد و رایگان است.

مرتبط با این خبر

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد