محمدرضا اژدری آهنگساز و نوازنده ایرانی، نامش را در میان نفرات برگزیده یكی از مسابقات معتبر جهانی به ثبت رساند.

رادیو آوا، محمدرضا اژدری آهنگساز ایرانی با آهنگ «دختر پاییزی» در بخش بی‌كلامِ مسابقات جهانی Hollywood independent music awards 2023 شركت كرده و با طی كردن مراحل مختلف داوری، توانست نام خود و كشورمان را در میان 6 برگزیده نهایی این مسابقات جهانی قرار دهد.هنرمند ایرانی در جمع 6 آهنگساز برتر جهان

اژدری تنها نماینده از كشورمان بود كه توانست در بخش موسیقی بی‌كلام نامش را در میان آهنگسازان برگزیده قرار دهد.

این آهنگساز سال گذشته با آهنگ «نیل» تا جمع 10 نفر برتر جهان پیش رفته بود كه امسال با یك مرحله صعود، اثر خود را در میان 6 اثر برتر جهان قرار داده است.

اژدری اوایل امسال هم توانست در بخش بی‌كلامِ مسابقات جهانی Global music awards 2023 مدال نقره را برای كشورمان به ارمغان بیاورد.

وی دانش‌آموخته دانشگاه هنر تهران در رشته نوازندگی جهانی است. از سال 1393 اركستر پادراماد را تاسیس كرد و تا سال 1396 كنسرت‌های بسیاری با اركستر «پادراماد» و با رهبری خودش به صحنه برد. از سال 1396 تصمیم گرفت تا روی آثار خودش متمركز شود.

این آهنگساز در نوروز 1397 نخستین ساخته‌اش یعنی «معجزه عشق» را منتشر كرد. در سال‌های گذشته هم آثار بسیاری را به صورت تك آهنگ منتشر كرده است.

مرتبط با این خبر

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان