مدیر شبكه پیام و رادیو آوا گفت :رادیو نمای پیام و آوا در نظر دارد با برگزاری پویش " اربعین من " زیبایی و عظمت پیاده روی اربعین حسینی را كه هر سال توسط عاشقان حضرت ابا عبدالله الحسین ( ع) برگزار می شود به تصویر بكشد .

مهدی شهاب تالی مدیر شبكه پیام و رادیو آوا گفت : پویش " اربعین من " از دوشنبه 30 مرداد ماه آغاز و تا روز اربعین "15 شهریور " ادامه خواهد داشت .

ایشان درباره چگونگی شركت در این پویش اظهار داشت : علاقمندان به شركت در پویش " اربعین من " می توانند تصاویر خود از مراسم اربعین امسال و سالهای گذشته را از طریق پیام رسان سروش پلاس به نشانی radiopayam@ و radioava@ ارسال و در رادیونمای پیام و آوا با نام و تصویر خودشان مشاهده كنند.به 20 عكس برگزیده هر كدام مبلغ مبلغ 10 میلیون ریال جایزه نقدی اهدا خواهد شد.

شماره عضویت كانال آوا در پیام رسان سروش پلاس:
ارسال شماره 30 به سر شماره 50001010

مرتبط با این خبر

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان