در راستای برنامه‌های اعلام شده كنگره ملی شهدای قم، سمفونی خط شكنان به رهبری منوچهر صهبایی چهارشنبه شب در تالار وحدت به اجرا درمی‌آید.

رادیو آوا، محسن موحدی رئیس ستاد كنگره ملی شهدای قم با اعلام این خبر افزود: سمفونی حماسی خط شكنان یكی از برنامه هایی است كه توسط كنگره ملی شهدای قم در راستای فرمایشات و توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر استفاده از ابزار هنر برای انتقال پیام شهدا ساخته شده است.

به گفته محسن موحدی این سمفونی با هدف بزرگداشت یاد و خاطره دلاور مردان لشگر 17 علی بن ابیطالب قم و ابلاغ پیام و تبیین راه و هدف شهدای بزرگوار دوران دفدع مقدس از مسیر فاخر هنر، ساخته و اجرا می شود.



بر اساس این گزارش سمفونی «خط شكنان» ساخته بهزاد عبدی است و توسط اركستر سنفونیك تهران به رهبری منوچهر صهبایی و همراهی گروه كر بنیاد رودكی به رهبری رازمیك اوحانیان اجرا می شود.

موسسه كمك به توسعه فرهنگ و هنر برنامه ریزی و اجرای این سمفونی را بر عهده دارد.

این مراسم چهارشنبه شب با حضور جمعی از مسئولان كشوری، لشگری، استانی، خانواده های معزز شهدا، جمعی از جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس و هنرمندان كشور در تالار وحدت اجرا خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران