یكی از نوازندگان اركسترها و مجموعه‌های معتبر موسیقی كشورمان به فینال مسابقات جهانی نوازندگی ویولن كشور ژاپن راه یافت.

امین غفاری از نوازندگان اركسترها و مجموعه‌های معتبر موسیقی كشورمان به فینال مسابقات جهانی نوازندگی ویولن كشور ژاپن راه یافت.

مسابقات جهانی موسیقی در شهر اوزاكا ژاپن با حضور حدود 3 هزار نوازنده در سازهای مختلف هر ساله برگزار می‌شود.

امین غفاری در مراحل اول و دوم كه به صورت آنلاین برگزار می‌شد با ارسال فیلم‌هایی از «سونات ایزایی» و «كنسرتو ویلن چایكوفسكی» طبق نظر هیأت ژوری به مرحله فینال راه پیدا كرد و در تاریخ 8 اكتبر به صورت حضوری قطعه «زیگونروایزن سارازات» را در شهر اوزاكا ژاپن اجرا خواهد كرد.

مسابقات اوزاكا از معتبرترین مسابقات موسیقی است كه یكی از جوایز آن برای افراد برنده اجرا در سالن‌های بزرگ در شهرهای مختلف دنیا مانند پاریس، سئول و و البته كارنگی هال نیویورك است.

تأسیس گروه موسیقی بین‌المللی «خلیج فارس» و برگزاری چند كنسرت با این مجموعه، انتشار چندین تك آهنگ در حوزه‌های مختلف، حضور در اركسترهای مختلف ملی و بین‌المللی به عنوان تك نواز، حضور در فستیوال «آكادمی بین‌المللی خاورمیانه» بخشی از فعالیت‌های امین غفاری در حوزه موسیقی را تشكیل می‌دهند.

این هنرمند طی سال‌های اخیر علاوه بر فراگیری تحصیلات تكمیلی خود در حوزه موسیقی به عنوان مدرس نیز به فعالیت در این بخش مشغول بوده است.

پایان پیام/

مرتبط با این خبر

  • سوگ‌خوانی هنرمندان موسیقی ایران در خیمه هنر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان