دومین كنسرت امو باند به خوانندگی «افشین طالبی»، «میثم قنبرپور» و «میثم كمالی» به تهیه كنندگی «مهدی خان محمدی» در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس، دومین هفته از مجموعه برنامه‌های «انتهای آزادی» در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی پس از كنسرت «شاهین آرین» این بار نوبت به گروه «امو باند» است تا با قطعات خود میزبان هوادارانشان باشند.

امو باند در این كنسرت مجموعه ای از قطعات شنیده شده خود چون «هرجا كه باشی»، «احساس عجیب»، «شبت بخیر»،«نمیری از ذهنم بیرون»، «انقدر خوبی»، «حال دل من»، «عادت»، «پاییز»، «بیا برگرد» و «سرد شدی» و دیگر قطعات را اجرا خواهد كرد.

كنسرت امو باند به رهبری اركستر «آترین بی نیاز» و خوانندگی «افشین طالبی»، «میثم قنبرپور» و «میثم كمالی» روز شنبه 11 شهریور ماه ساعت 21:30 در برج آزادی به روی صحنه می رود.

مجموعه برنامه های انتهای آزادی تا انتهای شهریور ماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی و به تهیه كنندگی «مهدی خان محمدی» روی صحنه می رود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • فراخوان هشتمین دوره جایزه بهترین كتاب موسیقی منتشر شد

  • انتشار نماهنگ موسیقایی «زنگ آخر» برای مدرسه میناب

  • انتشار كتاب 124 قطعۀ برگزیده از موسیقی كلاسیك ایران به انتخاب داریوش صفوت

  • آوای محرم، همنوا با آثار موسیقایی محرم

  • بهروز رضوی" گوینده و پیشكسوت رادیو "درگذشت

  • «نت اقتدار» روایت همدلی ایرانیان با سرود ملی است؛ نت به نت زمزمه شكوه

  • بازخوانی مهر از نواهایی برای میهن ؛ قصه تولد آهنگی كه نماد غرور ملی شد؛ ماندگاری از پكن تا جام جهانی!

  • تاریخ موسیقی در ساز و آهنگ باستا

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان

  • شنیدن یك موسیقی در آستانه صدمین شب حضور ملت ایران در میدان