شورای رسیدگی به تخلفات انتشار و اجرای آثار موسیقایی دفتر موسیقی تا كنون 8 جلسه تشكیل داده و در این مدت 44 رای در این شورا صادر شده است.

به گزارش رادیو آوا به نقل از روابط عمومی دفتر امور موسیقی، برابر آیین‌نامه نظارت بر انتشار و اجرای آثار موسیقایی، شورای رسیدگی به تخلفات انتشار و اجرای آثار موسیقایی در دفتر موسیقی تشكیل می شود.

اعضای این شورا طبق آیین نامه شامل نمایندگانی از تشكل های حوزه موسیقی، نماینده شورای شعر، ترانه و كلام، نماینده شورای موسیقی این دفتر و مدیران دفتر موسیقی هستند.

در 8 جلسه برگزار شده شورای رسیدگی به تخلفات 44 رای صادر شده است.

در این جلسات تخلفات صورت گرفته از سوی شركت‌ها، موسسات، خوانندگان و گروه‌های موسیقی در حوزه انتشار و اجرای آثار موسیقایی رسیدگی شده است كه از آرای صادره از سوی این شورا می‌توان به تذكر شفاهی یا كتبی (بدون درج در پرونده)، تذكر شفاهی یا كتبی (با درج در پرونده)، تعلیق مجوز یا مجوزهای مورد تقاضا (از یك ماه تا یك سال) و صادر نشدن مجوزهای جدید (از سه ماه تا یك سال) اشاره كرد.

برخی مصادیق تخلفات عبارتند از: انتشار آثار بدون اخذ مجوز از دفتر موسیقی، منطبق نبودن اثر صوتی و تصویری منتشرشده با مجوز صادره از سوی دفتر موسیقی، انجام حركات نمایشی در اجرای صحنه ای موسیقی بدون اخذ مجوزهای لازم، به كار بردن كلمات ناشایست روی استیج، پوشش نامناسب خواننده و اعضای گروه، اجرای پلی بك، حضور افراد غیرمرتبط روی استیج حین اجرای صحنه‌ای، پخش نماهنگ و محتوای بدون مجوز یا خارج از موارد تعریف شده و هرگونه رفتار خارج از عرف اجراهای صحنه‌ای توسط خواننده و یا اعضای گروه، تأخیر در شروع اجراهای صحنه‌ای از سوی برگزاركنندگان، جعل مجوزهای دفتر موسیقی و موارد مشابه.

برابر آیین نامه، چنانچه تخلفات رخ داده در هر استانی باشد، آن استان با تشكیل جلسات مشابه، صلاحیت رسیدگی به موارد مربوطه را دارد.

مرتبط با این خبر

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران