دولتمند خالف خواننده مشهور تاجیكستانی كنسرتی در تالار وحدت برگزار كرد و در آنجا آهنگی در وصف امام هشتم شیعیان، امام رضا علیه‌سلام خواند.

رادیو آوا- دولتمند خالف خواننده مشهور تاجیكستانی كنسرتی در تالار وحدت برگزار كرد و در آنجا آهنگی در وصف امام هشتم شیعیان، امام رضا علیه‌سلام خواند.

این كنسرت، یكشنبه 19 تیر 1401 و از ساعت 21 و 30 دقیقه برگزار شد و در آن قطعاتی چون «شاه پناهم بده»،«خون خدا»، «حیلت رها كن»، با اشعاری از مولانا، حافظ، شاعران تاجیك و... اجرا شد.

یكی از آهنگ‌هایی كه در این اجرا به شدت مورد استقبال علاقه‌مندان قرار گرفت، آهنگِ «شاه پناهم بده» بود كه در وصف امام رضا علیه‌سلام اجرا شد.

دولتمند خالُف هنرمند، نوازنده و خواننده‌ تاجیكستانی شش‌مقام را در كنسرواتوار موسیقی دوشنبه آموخته و برای نواختن دوتار، قیچك و سه‌تار، جوایزی را دریافت كرده است. آوازهای او معمولا بر اساس اشعار مولوی ساخته شده‌اند.

دولتمند خالف خواننده و نوازنده سه‌تار و دمره، لایق‌شاه خالف خواننده و نوازنده كمانچه، سنگینمد خالف نوازنده تنبك، حاتم فریدونی نوازنده تنبك و دف، دانیار خالف نوازنده نی، نوراله باراتف نوازنده دوتار باس، روزی‌مد خالف نوازنده‌ رباب و محمدعلی مشرب‌اف نوازنده قانون، اعضای گروه این كنسرت را تشكیل می‌دهند.

مرتبط با این خبر

  • آوای فیلم؛ وقتی موسیقی، خاطره سینما را زنده می‌كند

  • حافظ‌خوانی؛ هر شب قرار با غزل‌های حافظ در رادیو آوا

  • نشست پژوهشی «شب ویولن ایرانی» برگزار شد.

  • علی زندوكیلی به پروژه «سیاوش» پیوست

  • «شب‌شروه» در خارگ؛ شبی برای شنیدن صدای اندوه جنوب

  • فراخوان نوزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان منتشر شد.

  • پهلوان آواز ایران درگذشت.

  • شنیدن یك تفكر موسیقایی میان 2 سنت

  • دهمین فستیوال رقابتی پیانو «كلارا» شهریورماه برگزار می‌شود.

  • كنسرت مجید انتظامی به افتخار جامعه پزشكی ایران