اتحادیه زنان آهنگساز فیلم(AWFC) با انتشار بیانیه‌ای تصمیم آكادمی علوم و هنرهای سینمایی مبنی بر حذف پخش زنده بخش بهترین موسیقی فیلم در مراسم اسكار امسال را محكوم كرد.
اتحادیه زنان آهنگساز فیلم، اسكار را محكوم كرد!

اتحادیه زنان آهنگساز فیلم(AWFC) با انتشار بیانیه‌ای تصمیم آكادمی علوم و هنرهای سینمایی مبنی بر حذف پخش زنده بخش بهترین موسیقی فیلم در مراسم اسكار امسال را محكوم كرد.

آكادمی ابتدا تصمیم خود را برای ارائه چندین بخش اسكار خارج از پخش زنده تلویزیونی 27 مارس در روز سه‌شنبه، از طریق نامه‌ای از رئیس‌اتحادیه دیوید روبین كه برای اعضای آكادمی ارسال شد، تایید كرد. در این نامه توضیح داده شده كه این جوایز در عوض یك ساعت قبل از مراسم جلوی دوربین اهدا می‌شود و كلیپ‌هایی از سخنرانی‌ها در پخش تلویزیونی گنجانده می‌شود. بخش‌های دیگر به غیر از موسیقی كه امسال به صورت زنده اهدا نمی‌شوند عبارتند از: مستند كوتاه، انیمیشن كوتاه، كوتاه اكشن زنده، تدوین فیلم، گریم و آرایش مو، طراحی تولید و صدا.

این اقدام باعث ایجاد جنجال در میان پیشكسوتان این صنعت شد و انجمن صنفی تدوین سینمای آمریكا بیانیه‌ای عمومی در محكومیت این تصمیم صادر كرد.

اتحادیه زنان آهنگساز فیلم(AWFC) برای اولین بار در سال 2014 تأسیس شد. از زمان آغاز به كار، این انجمن به بیش از 550 عضو در سراسر جهان افزایش یافته است. بیانیه كامل آنها را در زیر بخوانید:

«اتحادیه زنان آهنگساز فیلم(AWFC) به شدت از حذف بخش آهنگسازان و هفت بخش دیگر كه مجموعه‌ای از هنرمندان خلاق یكپارچه را در فرآیند فیلمسازی برجسته می‌كنند، ناراحت است.

مرتبط با این خبر

  • هفتم آبان؛ آوای خاطره‌ها با یاد احسان خواجه‌امیری

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت