6 هنرمند ایرانی مدال گلوبال اواردرز را دریافت كردند
با اعلام نتایج مسابقه‌ی جهانی «گلوبال میوزیك اواردز»، شش تن از هنرمندان موسیقی ایرانی در این جشنواره موفق به كسب مدال شدند.


فرهاد هراتی از ایران مدال طلای این مسابقات را از آن خود كرد؛ همچنین در این دوره از مسابقات احمد میرمعصومی و اسماعیل الله دادیان برنده مدال نقره و حافظ نیك نفس، پژمان بلورچی و فرید حامدی برنده مدال برنز شده‌اند.

این رویداد جهانی موسیقایی هر سال برگزار می‌شود و در سال 2022 فرهاد هراتی از ایران توانست در كنار دیگر آهنگسازان و نوازندگانی از كشورهای قطر، نروژ، هند، روسیه، آمریكا، استرالیا، تایوان و جمهوری چك مدال طلای این مسابقه جهانی را برای آهنگسازی آلبوم «زمین مقدس» در ژانر موسیقی سینماتیك و كرال از آن خود كند.

جایزه جهانی موسیقی به عنوان نهادی معتبر و بین‌المللی برای معرفی موزیسین‌های مستقل از سال 2011 در آمریكا پایه‌گذاری شده است و هر سال به 9 هنرمند موسیقی، نشان طلا اعطا می‌كنند. طی این سال‌ها هم هنرمندان ایرانی بسیاری موفق به دریافت جوایز مختلف از این مسابقه شده‌اند.

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند