اگر ترانه‌سُرای ماندگار موسیقی ایران زنده بود، بیست و یكم دی‌ماه پنجاه و سه ساله می‌شد.

گنجینة آثار او اما به اندازه‌ای پُربار است كه هم‌چنان قطعاتی منتشرنشده از او باقی مانده است كه از جملة آن «جشن جدایی» و یك دكلمه با صدای این شاعر فقید است كه هر دو، هم‌زمان با تولد او به شكل اختصاصی از سایت «موسیقی ما» منتشر شد.

قطعة منتشر نشدة «جشن جدایی» با موسیقی «بابك زرین» و تنظیم بهتاش زرین و حامد حسینی است؛ این اثرِ به‌جامانده از «افشین یداللهی» در زمان حیاتش ضبط شده است. علاوه بر آن، «امیرحسین سمیعی» دكلمه‌ای از این شاعر را آهنگ‌سازی كرده است. هر دوی این آثار را می‌توانید 21 دی ماه از سایت «موسیقی ما» بشنوید.
«افشین یداللهی» یكی از مهم‌ترین ترانه‌سرایان دهه‌های اخیر است كه در زمان حیات خویش آثار ماندگاری خلق كرد. او هم‌چنین برای سریال‌هایی چون كمكم كن، سریال غریبانه، شب دهم، خط شكن، میو] ممنوعه، مدار صفر درجه، تبریز در مه و معمای شاه نیز قطعاتی را سرود.
«یداللهی» چهارشنبه 25 اسفند 1395 در مسیر بازگشت از هشتگرد به سمت تهران به دلیل برخورد شدید یك دستگاه كامیون با خودرویش، به شدت مجروح شده و در بیمارستان امام جعفر صادق شهر هشتگرد درگذشت.

مرتبط با این خبر

  • پرواز مردی كه همیشه می‌خنداند

  • اكبر عبدی درگذشت

  • پرواز استاد شیرمحمد اسپندار؛ طنین ساز دونلی بلوچی در آسمان‌ها،

  • 📻رادیو اربعین | سلامی از دل تا كربلا

  • آهنگسازی كه «دریغا» را برای نسل جدید بازآفرینی كرد؛ «پرچم ایران باید بماند»

  • یك تجربه متفاوت در هم‌نشینی با موسیقی ایرانی

  • «باید برخاست»؛ پژواكِ حماسیِ مردم در وداع با رهبر شهید

  • رهبر شهید از حامیان جدی موسیقی بود/بسیاری از گره‌های این حوزه با حمایت ایشان گشوده شد

  • «وداع» با رهبر شهید شنیدنی شد؛ سوگ خوانی حامد زمانی

  • آمادگی كامل شهرداری تهران برای اسكان زائران؛ ظرفیت بیش از 2 میلیون نفر در مراكز مسقف و زائرشهرها