آلبوم «گلستان آهنگ» شامل نغمات و مقام‌های دوتارنوازی كتول است كه توسط «سیداحمد حسینی» اجرا شده و كار پژوهش آن را نیز «هوشنگ جاوید» برعهده داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، آلبوم «گلستان آهنگ» از تولیدات جدید واحد موسیقی حوزه هنری استان گلستان وارد بازار موسیقی شد.

آلبوم «گلستان آهنگ» شامل نغمات و مقام‌های دوتارنوازی كتول است كه توسط «سیداحمد حسینی» اجرا شده و كار پژوهش آن را نیز «هوشنگ جاوید» برعهده داشته است.
تولید آلبوم «گلستان آهنگ» با همت واحد موسیقی حوزه هنری استان گلستان انجام شده است كه طی مراسمی روز شنبه 7 مرداد‌ماه با حضوراساتید ، پیشكسوتان و دوستداران فرهنگ و هنر درسینما عصر‌جدید گرگان رونمایی شده است.
«گلستان آهنگ» نغمات و مقام‌های دوتارنوازی كتول شامل 26 قطعه دوتار نوازی است.
هوشنگ جاوید پژوهشگر موسیقی نواحی و آیینی ایران است. جاوید از شاگردان اساتیدی چون سید ابوالقاسم انجوی شیرازی، محمود روح الامینی، محمدتقی مسعودیه و فریدون جنیدی بوده است و یكی از نام آشناهای پژوهش موسیقی نواحی و بنیانگذار جشنواره‌های مختلف موسیقی نواحی و آیینی در ایران است. سازمان یونسكو در سال 1390 از هوشنگ جاوید برای ثبت معنوی موسیقی بخشی‌های شمال خراسان تقدیر كرده است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران