«محمد معتمدی» با همراهی رامبراند تریو در كشور هلند مستركلاسی درباره چیستی و چگونگی بداهه‌خوانی در موسیقی ایران برگزار می‌كنند.

«محمد معتمدی» با همراهی رامبراند تریو در كشور هلند مستركلاسی درباره چیستی و چگونگی بداهه‌خوانی در موسیقی ایران برگزار می‌كنند. محمد معتمدی خواننده موسیقی ایرانی كه این روزها در كشور هلند به سر می‌برد، امروز سه‌شنبه 23 آذر 1400 در شهر رُتردام هلند به یكی از دانشگاه‌های این شهر دعوت شده تا به همراه گروه «رامبراند تریو» به اجرای برنامه بپردازد.

محمد معتمدی درباره این برنامه در صفحه شخصی‌اش نوسته است: «به دعوت دانشگاه موسیقی «كُد آرتز» هلند در شهر رُتردام، با همراهی گروه ارجمند رامبراند تریو، امروز در این دانشگاه مستر كلاس موسیقی و آواز ایرانی خواهم داشت و در مورد مباحثی همچون چیستی و چگونگی بداهه خوانی در موسیقی ایرانی، رابطه شعر ایرانی وآاواز ایرانی و همینطور ارتباط بداهه خوانی با اوزان شعر فارسی صحبت خواهم كرد.»

مرتبط با این خبر

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند

  • آغاز فعالیت اركستر سازهای موسیقی ایرانی