چهارمین جشنواره موسیقی كیش روزهای 15.16 و 17 اسفند ماه در این جزیره برگزار خواهد شد.

پیش از این دهه پایانی دی ماه برای برگزاری این جشنواره تعیین شده بود كه بعد از برگزاری جلسات متعدد در نهایت نیمه اسفند تاریخ قطعی چهارمین جشنواره موسیقی كیش خواهد بود.
«بدریه بحرینی» (مدیر امور هنری سازمان منطقه آزاد كیش) در این باره می‌گوید: «این تاریخ‌ها با توجه به ایام مبارك اعیاد شعبانیه كه مصادف با یكشنبه 15 اسفند ولادت سالار شهیدان، امام حسین (ع) دوشنبه 16اسفند ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و سه‌شنبه 17اسفند ولادت امام زین‌العابدین (ع) هستند، قطعی شد تا در این عیدهای مبارك شاهد شور و نشاط مضاعفی در جزیره كیش باشیم.»
حدود 20روز پیش از آغاز جشنواره، گروه‌های راه‌یافته به مرحله نهایی برای اجرا در جزیره كیش به صورت رسمی از درگاه اینترنتی معرفی خواهند شد، به گفتة بحرینی این جشنواره در نظر دارد به معرفی فرهنگ‌ها، قومیت‌ها و سنت‌ها بر اساس رنگ‌آمیزی در سواحل جنوبی از دریای عمان تا خلیج فارس واستان‌های جنوبی ایران بپردازد.
مهم‌ترین هدف بزرگترین رویداد موسیقیایی جزیره كیش، مورد توجه قرار دادن كیش با سابقه تاریخی ودیرینه خود از نظر فرهنگی و موسیقایی است و در كنارآن رونق كسب و كار در جزیره، ایجاد جاذبه‌های گردشگری و آشنایی با فرهنگ بوم‌گردی است.

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌ها در آبان اعلام شد

  • «ماوای عاشقی» و «نارون» در قالب 2 اثر

  • مجوز برگزاری كنسرت در سالن میلاد صادر شد

  • پروژه سوم و چهارم «تار و تاریخ»

  • موسیقی در خدمت «كافه عاشقی» قرار دارد

  • جمال الدین منبری

  • از ردیف‌های ادیب تا تك نوازی‌های ناهید

  • فراخوان هفتمین جشنواره موسیقی و سرود «آوای عشق»

  • مراسم گرامیداشت بهمن رجبی در فرهنگسرای نیاوران

  • حضور نصرالله مدقالچی در یك آلبوم