دبیرخانة «چهارمین جایزة ترانة افشین یداللهی» از علاقه‌مندان به شركت در این جایزه دعوت می‌كند تا آثار خود را در بخشِ «یك خاطره از فردا» (ترانه های ارسالی) در سه بخش «عاشقانه»، «اجتماعی» و «ترانه‌های اجرا شده» ارسال كنند.

كسانی كه می‌خواهند در این جایزه شركت كنند می‌توانند به سایت خانة ترانه مراجعه كنند یا آثار خود را به شمارة 09105231528 ‎ارسال كنند. مهلت ارسال آثار 21 دی ماه (هم‌زمان با زادروز افشین یداللهی) است.

این جایزه در دو بخش «عاشقانه» و «اجتماعی» برگزار می‌شود. ترانه‌ها باید در فرمت Word و بر اساس قالب تعیین شده و موجود در سایت ارسال شود. (هر نفر موظف است سه اثر در هر بخش از بخش‌های عاشقانه یا اجتماعی یا هر دو بخش ارسال كند. شركت كنندگان باید توجه داشته باشند كه تعداد آثار ارسالی برای هر كدام از بخش‌های اجتماعی و عاشقانه حتما باید سه اثر باشد.»

در بخش «ترانه‌های اجرا شده» علاوه بر متن ترانه در فرمت Word و بر اساس قالب تعیین شده، فایل صوتی اثر در فرمت mp3 نیز ارسال شود. (آثار در این بخش بر اساس ترانه و ملودی و فارغ نوع تنظیم یا كیفیت ضبط، داوری می‌شود) گفتنی است در این بخش هر مولف فقط امكان ارسال یك اثر را دارد. هم‌چنین با توجه به امكان اجرای آثار برگزیده در اختتامیة جایزه، ارسال تصویر رضایت‌نامة عوامل كار (شامل ترانه‌سرا، آهنگساز و خواننده) جهت حضور در جایزة ترانة افشین یداللهی الزامی‌ است.

‎طبیعی‌ست كه در بخش اجرایی چنان‌چه بیش از یك اثر ارسال شود، تنها اثر اول در داوری شركت داده می‌شود و باقی آثار از داوری حذف خواهند شد.

مرتبط با این خبر

  • انتشار 2 آلبوم جدید

  • قصه تدوین «گنج نامه»

  • فراخوان بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر

  • داستان موسیقی یك كارتون پرطرفدار

  • فصلنامه خانه موسیقی خواندنی شد

  • در بزرگداشت منوچهر صهبایی چه گذشت؟

  • این آلبوم «آهنگساز» ندارد

  • شنیدن صدای سازهای ایرانی جوانان ایرانی در یك كنسرت ویژه

  • قربان سلیمانی

  • صداهای بی‌نام در حافظه نسل جدید