آلبوم «قاب عكس كهنه» با آهنگسازی بهنام ارجمندی و خوانندگی علیرضا وكیلی‌منش روانه بازار شد.

آلبوم «قاب عكس كهنه» با آهنگسازی بهنام ارجمندی و خوانندگی علیرضا وكیلی‌منش روانه بازار شد. در این آلبوم از سروده‌های هوشنگ ابتهاج و مصطفی طالبی بهره گرفته شده است. این اثر به نوعی ادای دین این هنرمندان به مصطفی طالبی، شاعر بیجاری است.

«بهنام ارجمندی» (آهنگساز این آلبوم) درباره‌ی این اثر گفت: «این مجموعه حاوی 9 قطعه ‌در سبك موسیقی سنتی ایرانی است.

فرهاد اصلانی، بازیگر سینما نیز در مراسم رونمایی از این آلبوم از زنده یاد مصطفی طالبی شاعر 6 قطعه این اثر یاد كرد و گفت: «چهار سال پیش مصطفی را به شكل ناگهانی از دست دادیم. او انسانی تاثیرگذار و‌ شاعری جسور بود. به گفته او مصطفی طالبی در زمان حیاتش هیچ وقت حاضر به چاپ اشعارش نشد.»

‌‌بهنام ارجمندی (عود و سه‌تار)، علیرضا دریایی (كمانچه و ویولا)، آتنا اشتیاقی (ویولنسل) و حمید قنبری (تنبك و بندیر) ‌ نوازندگان این اثر را تشكیل می دهند.

مرتبط با این خبر

  • "«آوای مهر» همزمان با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها روی آنتن رادیو آوا

  • «شب آوا»؛ همراه شبانه دوستداران موسیقی ایرانی در رادیو آوا

  • "«آوای پاییز»؛ روایت عاشقانه رادیو آوا از فصل هزاررنگ خاطره‌ها

  • فصل تازه برگزاری كنسرت‌ها در پایتخت

  • «آوای حماسه»؛ روایت ماندگار روزهای حماسه و ایثار در رادیو آوا

  • اعلام جزئیات یك پروژه موسیقایی كه كودكان را به دل تاریخ می‌برد.

  • تازه‌ترین اثر شهرام ناظری منتشر شد؛ شنیدن «امشب» با تهمورس پورناظری

  • بزرگداشت مجید درخشانی در فرهنگسرای نیاوران

  • «سَربداران» در تالار رودكی طنین‌انداز می‌شود.

  • افتتاح موزه صدا و موسیقی در برج آزادی تهران