حمید قنبری نوازنده و پژوهشگر موسیقی ایرانی از انتشار هفتمین قطعه پروژه موسیقایی «همساز» همزمان با روز جهانی موسیقی خبر داد.

حمید قنبری نوازنده و پژوهشگر موسیقی ایرانی از انتشار هفتمین قطعه پروژه موسیقایی «همساز» همزمان با روز جهانی موسیقی خبر داد و گفت: هفتمین قطعه از پروژه موسیقایی «همساز» با همنوازی سازهای تمبك و طبلا و با هنرمندی درشن جوتسی آنند، نوازنده نام آشنای هندی تنظیم شده است.
وی در ارتباط با این قطعه تصریح كرد: این همنوازی مشترك سال گذشته در فستیوال هند و ایران به دعوت یونسكو به اجرا درآمده بود. این فستیوال با توجه به شیوع ویروس كرونا به صورت آنلاین و با شعار سلامت ذهن و بدن در تاریخ 21 ژوئن 2020 برگزار شد و این بار همنوازی طبلا و تمبك به عنوان هفتمین قطعه از پروژه «همساز» منتشر می شود.
قنبری در ارتباط با روز جهانی موسیقی اظهار كرد: این روز مصادف با 31 خرداد است و طی آن موسیقیدانان و نوازندگان سراسر دنیا با هدف ترویج صلح و آرامش به اجرای كنسرت های با كیفیت و در عین حال رایگان برای همه مردم می پردازند.
وی به مشابهت معنایی سازهای شرق اشاره كرد و افزود: ساز طبلا مهمترین ساز كوبه ای شبه قاره هند شامل 2 طبل كوچك و بزرگ با نام های دایان و بایان است كه در هفتمین قطعه «همساز» با مهمترین ساز كوبه ای ایرانی، تمبك، همراه خواهد شد.
در قالب پروژه «همساز»، تا كنون قطعاتی با همراهی سازهای تنبك، ناقاره، دف، بندیر، تاكینگ درام، پیپا (ساز باستانی كشور چین)، تمبوریم، پاندیرو و كویی كا (از سازهای كوبه ای برزیلی) و با همراهی پژمان حدادی، وحید اسداللهی، حسین رضایی نیا، پدرام خاورزمینی، ژائو ژوچان و الكساندر جسوس منتشر شده است.
#خبرگزاری مهر

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران