مرحله پیش تولید تازه‌ترین پروژه موسیقایی همایون شجریان به آهنگسازی فردین خلعتبری آغاز شد.


پیش‌تولید تازه‌ترین پروژه همایون شجریان آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فصل جدید همكاری‌های فردین خلعتبری آهنگساز شناخته شده كشورمان با همایون شجریان با آغاز مرحله پیش تولید، وارد فاز تازه‌ای شد.

فردین خلعتبری با اعلام این خبر گفت: موضوع تولید این پروژه از سال گذشته بر اساس گفتگوها و همفكری‌های انجام شده با همایون شجریان برای ارائه یك اثر جدید و طبیعتاً با رویكرد متمایز مطرح و هم اكنون نیز در دست پیش تولید قرار گرفته است. البته مهم‌ترین وجه تمایز این اثر بخش بین‌المللی آن خواهد بود و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده امیدواریم در مرداد ماه 1400 منتشر شود.

این آهنگساز همچنین گفت: یك مجموعه از بخش خصوصی نیز در استمرار برنامه‌های حمایتی خود از حوزه موسیقی و آثار فاخر فرهنگی به عنوان اسپانسر در پروژه حضور دارد.

فردین خلعتبری و همایون شجریان كه طی سال‌های اخیر آثار متعددی را در قالب آلبوم منتشر كرده‌اند، آبان ماه سال 1396 بود كه آلبوم «امشب كنار غزل‌های من بخواب» را بر اساس اشعار زنده یاد افشین یداللهی را به خوانندگی همایون شجریان تولید كردند.

بر اساس این گزارش طی روزهای آینده جزییات بیشتری در حوزه مدیریت هنری پروژه، عنوان اثر و معرفی دیگر عوامل اجرایی آن منتشر خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی