«بحرطویل» عنوان یكی از تازه ترین پروژه های موسیقی در حوزه موسیقی مناطق مختلف خراسان بوده كه به تازگی پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.


دوتار نوازان خراسان پروژه «بحرطویل» را آغاز كردند

پروژه «بحر طویل» با همت یلدا عباسی و جمعی از دوتار نوازان خراسان با اجرای آهنگ «جُلگه جاجرم» آغاز شد. هدف این پروژه گسترش عشق و دوستی در میان جامعه عنوان است.

دست اندركاران این پروژه كه از هنرمندان موسیقی مناطق مختلف خراسان هستند در متنی به انگیزه آغاز این پروژه نوشته اند:

«امروز ما، شاگردان تمامی استادان بزرگوار و معلمان گرانقدرمان در نقطه نقطه‌ خراسان، از تمامی سبك‌ها و مكتب‌های رایج در این سرزمین پهناور كه گنجینه‌ای از مقام‌ها و ملودی‌های بكر و باارزش است، در خانواده‌ی بزرگ «ما» گرد هم آمدیم تا به دور از تمامی تعصبات بی ریشه، غرور، حسادت‌ها و خودنمایی‌ها و ... عشق و دوستی را سر لوحه‌ی كار خود قرار دهیم و در مسیر جاودان هنر «باهم» پنجه بر سازِ عشق زنیم و قدم برداریم. و نوید می‌دهیم «پروژه بزرگ بحر طویل» را كه آیینه‌ تمام نمای انسانیت و برابری خواهد بود. با خانواده «ما» همراه باشید.»

«جلگه جاجرم» نام منطقه‌ای در خراسان و عنوان یكی از قطعه‌های حماسیِ مردمانِ كُردِ خراسان است.

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد