آلبوم «مشتاق گل» عنوان یكی از تازه ترین آثار هوشنگ كامكار آهنگساز و پژوهشگر شناخته شده موسیقی كشورمان است كه طی روزهای اخیر در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

تازه‌ترین اثر هوشنگ كامكار در حال و هوای موسیقی ملی شنیدنی شد

آلبوم «مشتاق گل» به آهنگسازی هوشنگ كامكار، خوانندگی امیرناصر رنجبر و هم خوانی صبا كامكار توسط موسسه «راوی آذركیمیا» در دسترس شنوندگان قرار گرفت.

در این آلبوم ارسلان كامكار نوازنده ویولن و ویولن آلتو، علی جعفری پویان نوازنده ویولن، نگار نوراد نوازنده ویولنسل، سیاوش كامكار نوازنده سنتور، نیریز كامكار نوازنده تار، امیرناصر رنجبر نوازنده كمانچه و آرش رضایی نوازنده دف گروه اجرایی را تشكیل می‌دهند، ضمن اینكه بهروز زندی توسل و سیاوش كامكار به عنوان صدابرداران در این اثر حضور دارند.

«مشتاق گل» با شعر عمادالدین نسیمی، «خطابه شرقی» با شعر هوشنگ كامكار، «آواز صلح» با اشعار باباطاهر و سعدی و «گل باغ آشنایی» با شهر م. آزاد اسامی قطعاتی هستند كه در این آلبوم گنجانده شده‌اند.

هوشنگ كامكار در توضیحات تكمیلی آلبوم «مشتاق گل» آورده است: «آلبوم مشتاق گل به سبك موسیقی ملی ایران برای اركستر زهی وسازهای ایرانی تصنیف شده است. قسمت‌های آوازی اكثراً به صورت دوئت و كنترپوانتیك آوازی به‌صورتی كه نقش صدای مرد و زن یكسان است. اشعار قطعه مشتاق گل و خطابه شرقی بیش از پنجاه سال بود كه در خاطره من از جوانی مانده بود تا اینكه توانستم آن‌ها را به موسیقی درآورم، جالب است كه در طول زمان نام شاعر خطابه شرقی كه چند سطر از آن در خاطرم مانده بود را فراموش كرده و متاسفانه پس از تحقیقات فراوان در اكثر منابع معتبر موفق هم به یافتن نام شاعر نشدم. در نتیجه چون علاقه زیادی از جوانی به این شعر و خاطراتی از آن داشتم، چند سطر دیگر از «وقتی كه تو می‌گریی» آنگاه جهان ز خشم بی حد بیدادگری فریاد حق می‌زند را بدان اضافه كردم و به ناچار به اسم خودم در آمد. قطعه خطابه شرقی بیشتر حالت اعتراضی و شجاعانه شیرزنی را بر ضد ظلم و بی‌عدالتی زمان دارد كه صرفاً برای سازهای بادی برنجی به‌همراه كلارینت و كوبه‌ای برگرفته از سازهای آئین سوگواری مردمی در خیابان با تنظیمی جدید نوشته شده است.



در قطعه «آواز صلح» سعی كردم به شرایط پیچیده و ناعادلانه جنگ در سراسر جهان بپردازم و چهره سخیف آن را با اشعار مناسب باباطاهر و سعدی به تصویر بكشم. در قطعه «گل باغ آشنایی» خواستم كه زیبایی جهان و طبیعت را كه در حال دگرگونی و نابودی است با اشعار لطیف و گویای م. آزاد به‌عنوان مرهمی بر دل‌ها ارائه كنم، این قطعه به همراه «آواز صلح» برای اركستر سمفونیك تنظیم شده‌اند.»

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران