‌‎افشین هاشمی كارگردان سینما و تئاتر، قطعه‌ «نازنی‌نِی» با صدای علیرضا قربانی را به تصویر می‌كشد.

‌‎افشین هاشمی كارگردان سینما و تئاتر، قطعه‌ «نازنی‌نِی» با صدای علیرضا قربانی را به تصویر می‌كشد.

‌‎روایت تصویری افشین هاشمی از صدای علیرضا قربانی
علیرضا قربانی خواننده محبوب ایرانی به تازگی یكی دیگر از قطعات پروژه بین‌المللی «صداها و پل‌ها» ساخته‌ احسان مطوری آهنگساز ایرانی ساكن آمریكا را به نام «نازنی‌نِی» خوانده است. نخستین همكاری آن‌ها با نام السوئنو (El Sueño) شنوندگان بسیاری را جلب كرد و دو جایزه‌ بین‌المللی را به ارمغان آورد.

‌‎‌«نازنی‌نِی» (به زبان كشمیری نازنین من) تازه‌ترین قطعه‌ احسان مطوری است كه با صدای علیرضا قربانی و قیصر نیظامی (خواننده‌ معروف كشمیری ) اجرا شده است و افشین هاشمی كارگردان سینما و تئاتر نمآهنگ آن را می‌سازد.

‌‎او در ساخت این نماهنگ از بعضی نشانه‌های اجرایی ایران و هند و همچنین مدرن بهره جسته است.

‌‎اشعار «نازنی‌نِی» سروده فریدون مشیری‌ و ابراهیم مسكین (شاعر كشمیری) است و یكی از اعضای گروه سیلك رود، در كنار نوازندگانی از كشورهای ‌فلسطین و ایران این قطعه را نواخته‌اند.

‌‎همچنین صدف منشی (استاد زبان‌شناسی دانشگاه UNT تگزاس آمریكا) به عنوان مشاور ادبی، این پروژه را همراهی می‌كند.

‌‎نماهنگ «نازنی‌نِی» به كارگردانی افشین هاشمی، آهنگسازی احسان مطوری و با صدای علیرضا قربانی و قیصر نیظامی به زودی به علاقمندان موسیقی عرضه خواهد شد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران

  • حنجره زخمی زاگرس در تالار اندیشه

  • كنسرت «نوای آفتاب» و حمید حامی