display result search
«پشنگ كامكار» نوازنده سنتور شامگاه پنجم خرداد ماه در تالار وحدت به صحنه رفت تا پس از سالها، بخشهایی از آلبوم «بارانه» را كه در آن فرم جدیدی در سنتورنوازی به وجود آورده برای مخاطبانش بنوازد.
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، او در ابتدای برنامه به مخاطبانش خیر مقدم گفت و درباره این برنامه توضیح داد: «پیشنهاد برگزاری این كنسرت را تهمورس پورناظری مطرح كرد و معتقد بود مردم از آلبوم «بارانه» خاطرات زیادی دارند. خود من هم این آلبوم را دوست دارم؛ چون خاطرات كودكیام را در آن با سنتور نواختن و علاوه بر آن شیوهی جدیدی در سنتورنوازی شكل داد كه تا پیش از آن وجود نداشت؛ اما پیش از اجرای این اثر، قطعاتی را براساس حال و هوای امشبم اجرا خواهم كرد.»
پس از آن «پشنگ كامكار» بداهه نوازی سنتور در مقام افشاری كرد. بخش بعدی برنامه به اجرای بارانه اختصاص داشت و پس از نواختن مقدمه و درآمد، نوای آشنای قطعه ضربی بارون بارونه اجرا شد. اجرای قطعهی كُردی هروایه از دیگر بخشهای این برنامه بود. «بارانه» در ماهور اجرا شد.
در ادامهی برنامه پشنگ كامكار بارِ دیگر با مخاطبانش گفتوگو كرد: «ممنونم كه از تكنوازی من استقبال كردید زیرا تك نوازی در این سالها بسیار مظلوم واقع شده و مخاطب كمی دارد. امشب كه میبینم سالن تقریبا پر است خیلی خوشحالم و باور نمیكردم كه اینقدر مردم فرهیخته و هنردوست وجود دارد.»
بخش بعدی برنامه به سهنوازی در بیات اصفهان اختصاص داشت و نیریز كامكار نوازنده تار و سیاوش كامكار نوازنده سنتور به همراهی با پدر پرداختند.
در این برنامه كه به تهیهكنندگی موسسهی فرهنگی – هنری «بارانا» انجام شد، خانوادهی كامكارها – هوشنگ، بیژن، اردوان، صبا، هانا، نجمه تجدد و سودابه سالم- حضور داشتند و علی نصیریان، علی اكبر شكارچی، میلاد كیایی، هادی منتظری، صدیق تعریف، مهیار طریحی، علی اكبر شكارچی، پدرام درخشانی و سیامك آقایی حضور داشتند.