«نیك بلیكسكی» خواننده رپ آمریكایی بر اثر شلیك گلوله یك ناشناس در نیویورك به قتل رسید. پلیس هنوز نتوانسته ضارب را شناسایی و دستگیر كند.

«بلیكسكی» خواننده آمریكایی بر اثر شلیك گلوله به قتل رسید
«نیك بلیكسكی» خواننده رپ آمریكایی بر اثر شلیك گلوله یك ناشناس در نیویورك به قتل رسید. پلیس هنوز نتوانسته ضارب را شناسایی و دستگیر كند.

«بلیكسكی» خواننده آمریكایی بر اثر شلیك گلوله به قتل رسید
به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس به نقل از مركوری نیوز، «نیك بلیكسكی» خواننده رپ آمریكایی بر اثر جراحات وخیم ناشی از اصابت گلوله در بیمارستان «كینگز كانتی» درگذشت. این خواننده جوان توسط یك ناشناس در نیویورك به قتل رسید. او در زمان مرگ 21 سال داشت.





پلیس هنوز نتوانسته ضارب را شناسایی و دستگیر كند.

امروز دوشنبه نیك بلیكسكی، خواننده رپ در شهر نیویورك مورد اصابت گلوله قرار گرفت و كشته شد.

این خواننده 21 ساله دیروز یكشنبه ساعت 9 و 30 دقیقه شب با جراحات شدید ناشی از گلوله در جلوی یك ساختمان در منطقه «لِفِرت گاردن» كه در همسایگی منطقه معروف بروكلین قرار دارد، پیدا شد. وی به بیمارستان «كینگز كانتی» منتقل شد و به فاصله كوتاهی به خاطر شدت جراحات جان خود را از دست داد.

در نتیجه قانون آزادی حمل سلاح و تیراندازی‌ها و حوادث پیامدی این قانون، هر ساله 35 هزار نفر در آمریكا كشته می‌شوند.

افزایش آمار‌ تیراندازی‌های مرگبار در آمریكا، باعث شده بسیاری از مخالفان حمل سلاح خواهان ایجاد محدودیت در قوانین مالكیت و حمل سلاح شوند.

این درحالی است كه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریكا و جمهوری خواهان با تغییر قوانین آزادی حمل سلاح و محدود كردن آن مخالف هستند. دو سال پیش به دنبال حادثه تیراندازی در شهر پیتسبورگ، ایالت پنسیلوانیا، كه به كشته شدن 14 نفر منجر شد، ترامپ مدعی شد آنچه روی داده، ارتباط چندانی با قوانین آزادی اسلحه ندارد، بلكه استقرار امنیت، باید با افزودن محافظان مسلح تامین شود.

مرتبط با این خبر

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید

  • توصیه‌های استاد موسیقی به مدیران برگزاری جشنواره موسیقی جوان

  • برگزاری كنسرت حامی با یاد بابك و بامداد بیات

  • آواز اتحاد برای «كهنه سرباز زمین»

  • رقابتی از جنس موسیقی و هنر در میان دانش آموزان

  • كنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی

  • اركستر ملی ایران به رشت می‌رود

  • «كنون» و سه طرح برای اركستر زهی