مقامات اتریش انتظار داشتند سال 2020 را به گرامیداشت دویست و پنجاهمین سالروز تولد بتهوون موسیقی‌دان مشهور آلمانی كه در وین درگذشت، اختصاص دهند، اما «كرونا»‌ پایتخت موسیقی جهان را نیز در سكوت فرو برده است.

كرونا، پایتخت موسیقی جهان را اینگونه خاموش كرد
مقامات اتریش انتظار داشتند سال 2020 را به گرامیداشت دویست و پنجاهمین سالروز تولد بتهوون موسیقی‌دان مشهور آلمانی كه در وین درگذشت، اختصاص دهند، اما «كرونا»‌ پایتخت موسیقی جهان را نیز در سكوت فرو برده است.

با اینكه مقامات اتریش از روز سه‌شنبه محدودیت‌ها را با بازگشایی فروشگاه‌ها كمتر كردند، ‌اما از سرگیری زندگی فرهنگی این كشور همچنان در ابهام قرار دارد.

در حالت عادی هیچ روزی در وین وجود ندارد كه بدون وجود كنسرت اركستر،‌ اپرا یا فستیوال موسیقی به پایان برسد؛‌ اما از ماه گذشته تمامی این رویدادها به طور ناگهانی متوقف شدند چراكه دولت برای كنترل شیوع ویروس «كرونا» اجتماعات بزرگ را ممنوع اعلام كرده و در همین راستا سالن‌های كنسرت را تعطیل كرده است.

دومنیك میر مدیر اپرا، بیان كرد: «تالار «اپرا ایالتی وین» به طور معمول روزانه 131 هزار یورو سود از فروش بلیت بدست می‌آورد. این منبع اقتصادی حیاتی است كه شش یا هفت هتل و بسیاری از رستوران‌های نزدیك تالار را تامین می‌كند.»

در این بین خود هنرمندان بیش از هر فرد یا موسسه دیگری دچار خسارت شده‌اند.

یك مدیر برنامه برای خوانندگان اپرا و رهبران اركستر می‌گوید، مهلت قراردادها درحالی به پایان می‌رسد كه جایگزینی برای آن‌ها تعیین نشده و گاها پیش از موعدد مقرر فسخ می‌شوند.

دولت اتریش برگزاری رویدادهای عمومی را دست كم تا پایان ژوئن ممنوع اعلام كرده است.
تاكنون بیش از 14 هزار نفر در اتریش به ویروس كرونا مبتلا شده‌اند و بیش از 380 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

مرتبط با این خبر

  • ساختار جشنواره موسیقی فجر تغییر كرد

  • آلبوم جدید سامان جلیلی منتشر شد

  • قطعاتی برای دو نواز سنتور و تمبك

  • شنیدن یك مجموعه از قطعه های ضربی و آوازی

  • جزئیات یك كنسرت ویژه در حمایت از كودكان مبتلا به سرطان

  • 145 كنسرت تا پایان پاییز اجرا می‌شود

  • اركستر «چكاوك» با آثار یك آهنگساز پیشگام به صحنه می‌رود

  • تمدید مهلت ارسال اثر به دومین جشنواره ملی موسیقی خلاق

  • نكوداشت محمدرضا درویشی توسط اركستر ملی گیلان

  • اجرای كنسرت در قم با رعایت ضوابط فرهنگی ممنوعیتی ندارد