بازیگر سینما و تلویزیون گفت: صدور فرهنگ ایرانی به كشورهای مختلف جهان مهمترین دستاورد این جشنواره به حساب می‌آید.

رضا كیانیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: از ابتدای شكل گیری انقلاب اسلامی؛ یكی از مهمترین اهداف صدور انقلاب و فرهنگ ایرانی است.

وی ادامه داد: رسیدن به این امر دو راه دارد یكی جنگ و دیگری برگزاری جشنواره‌ها و رویداد‌های فرهنگی مثل جشنواره جهانی فیلم فجر است.

كیانیان كه مدرس كارگاه بازیگری بخش دارالفنون جشنواره است گفت: دانشجویانی كه توسط مازیار میری از 32 كشور گزینش شده اند و به این جشنواره آمده اند از استعداد‌های درخشان این حوزه هستند. این دانشجویان تشنه علم هستند و آن چیزی كه از این جشنواره با خود می‌برند فرهنگ كشور ما است و این بهترین راه صدور فرهنگ است.

سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دبیری سید رضا میر كریمی از 1 تا 7 اردیبهشت در پردیس سینمایی چارسو برگزار می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند