اركستر فیلارمونیك نیویورك، سمفونی شماره یك خود با عنوان «ایدز» را با اجرای آثاری از 5 آهنگسازی كه جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس HIV از دست داده‌اند، روی صحنه می‌برد.


سمفونی «ایدز» اجرا می‌شود/ كنسرتی برای هشدار درباره HIV
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از نیویورك تایمز، اركستر فیلارمونیك نیویورك، سمفونی شماره یك خود با عنوان «ایدز» روی صحنه می‌برد. این اركستر همچنین آثاری با موضوع «نژاد و هویّت» كه از عناوین نادر در حوزه موسیقی كلاسیك هستند به اجرا می‌گذارد.

این كنسرت با عنوان آخرین اجرای سمفونی ایدز با الهام از سمفونی شماره یك «جان كوریگلیانو» توسط اركستر فیلارمونیك نیویورك در سالن «دیوید گِفِن» اجرا می‌شود.

«رابرت سَوِیج»، «دولوس دبلیو هازبند»، «رابرت چسلی»، «كوین اولدام» و «كریس دی بلاسیو» 5 آهنگسازی هستند كه به خاطر ابتلا به ویروس اچ‌آی‌وی جان خود را از دست داده‌اند.

«چاپ وان زوئِدِن» كه رهبری این كنسرت را با اركستر فیلارمونیك نیویورك برعهده دارد هدف خود از برگزاری این كنسرت را یادآوری بر اهمیت و آگاهی در مورد بیماری خطرناك و كشنده ایدز و فرهنگسازی در زمینه پیشگیری از این بیماری مهلك و نیز یادبود آهنگسازانی عنوان كرده است كه جان خود را با بیماری ایدز از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • «سایه‌های نامیرا» و «نشانه تو» در بازار موسیقی رونمایی شدند

  • تك آهنگ «هوای روزگار» منتشر شد

  • انتشار آلبومی كه براساس نقاشی شكل گرفت

  • چگونه موذن‌زاده می‌توانست ساعت‌ها در اوج بخواند؟

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن