مدیر روابط عمومی بنیاد رودكی گفت: براساس مصوبه اخیر مبنی بر عدم اشتغال نیروهای بازنشسته، همكاری فریدون شهبازیان در سمت رهبر اركستر ملی پایان یافت ولی همچنان به عنوان رهبر مهمان و مشاور موسیقی فعالیت خود را ادامه خواهد داد.


ادامه فعالیت فریدون شهبازیان به عنوان مشاور موسیقی بنیاد رودكی
به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، رهبری دائم فریدون شهبازیان بر اركستر ملی ایران رسما از فروردین سال 98 پایان یافت.

امید صدیق مدیر روابط عمومی بنیاد رودكی گفت: براساس مصوبه اخیر مبنی بر عدم اشتغال نیروهای بازنشسته، همكاری فریدون شهبازیان در سمت رهبر اركستر ملی پایان یافت ولی همچنان به عنوان رهبر مهمان و مشاور موسیقی فعالیت خود را ادامه خواهند داد.

*فریدون شهبازیان سرمایه ارزشمند بنیاد رودكی است

وی در ادامه افزود: شهبازیان همچنان دفتر كار خود در بنیاد رودكی حضور دارد اما از این پس به عنوان مشاور موسیقی بنیاد رودكی و رهبر مهمان اركستر ملی به فعالیت خود ادامه خواهد داد. آقای شهبازیان سرمایه ارزشمند بنیاد رودكی است.

مدیر روابط عمومی بنیاد رودكی افزود: با این وجود كه شهبازیان رسما از اواخر اسفندماه 97 از سمت رهبری دائم اركستر ملی كناره گیری كرده‌اند اما بعد از تعطیلات عید همچنان به عنوان رهبر مهمان اجراهای شهرستانی را روی صحنه برده‌اند. دو اجرا هم در تهران با عنوان «سرو آزاد» برگزار شد كه آثاری بود از «پیمان سلطانی» كه با رهبری مهمان «روبن آساتریان» از كشور ارمنستان به اجرا گذاشته شد.

صدیق در پاسخ به این سوال انتصاب رهبر جدید اركستر ملی توضیح داد: در حال حاضر بررسی در زمینه انتخاب رهبر دائم در جریان است ولی هنوز شخص خاصی مشخص و انتخاب نشده و به محض مشخص شدن، خبر آن رسانه‌ای خواهد شد.

فریدون شهبازیان، متولد 21 خرداد 1321 در تهران موسیقی‌دان٬ آهنگ‌ساز و رهبر اركستر اهل ایران است. او یادگیری موسیقی را از سن هشت سالگی و با ساز ویولن نزد عطا الله خرم میثاق آغاز كرد و در 18 سالگی به عضویت اركستر سمفونیك تهران به رهبری حشمت سنجری درآمد و در سال 1346رهبر گروه كر و اركستر سمفونیك رادیو شد.

وی فارغ‌التحصیل دانشكده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. شهبازیان در دهه 60 آهنگسازی برای فیلم را نیز آغاز كرد. وی به همراه علی معلم دامغانی شورای موسیقی را در صدا وسیما تشكیل دادند كه وظیفه نظارت و حمایت از موسیقی پاپ را به عهده داشت. پنجم مهرماه سال 1395 فریدون شهبازیان طی حكمی از سوی مدیر عامل بنیاد رودكی به عنوان رهبر دائم اركستر موسیقی ملی انتخاب شده بود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • هفتم آبان؛ آوای خاطره‌ها با یاد احسان خواجه‌امیری

  • امین غفاری رهبر اركستر نمایش موزیكال «امیركبیر» شد

  • چهارمین جایزه ملی آهنگسازی استاد روح‌الله خالقی

  • كنسرت گروه نهال جمعه 8 آبان ویژه بانوان روی صحنه می‌رود.

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد فریدون مشیری؛ شاعری كه واژه‌هایش در نغمه‌ها ماندگار شدند

  • «آوای خاطره‌ها» به مناسبت زادروز حمیدرضا نوربخش؛ صدایی آمیخته با شعر و موسیقی ایرانی

  • «آوای خاطره‌ها» به یاد استاد محمدعلی كیانی‌نژاد؛ روایت دلدادگی با نغمه‌های نی

  • همنوازان چندمضراب در تالار رودكی

  • «روز از نو» و آغاز روز پر ماجرا؛ این ملودی‌ها برای بچه‌ها جذاب است.

  • «به سبكِ ایتالیایی» در تالار وحدت