رئیس مركز موسیقی بسیج هنرمندان گفت: از محسنات موسیقی كلام است، اما امروز در برخی اشعار و ترانه‌ها به فرودستی رسیده‌ایم.


انتقاد جمشید جم از اشعار نازل در موسیقی
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری فارس، نشست هم‌اندیشی هنرمندان بسیجی با جانشین بسیج مستضعفین سردار محمدحسین سپهر و معاون فرهنگی بسیج سردار عبدالرضا آزادی، عصر امروز در ساختمان اقشار بسیج برگزار شد.

رحیم مخدومی رئیس انجمن داستان بسیج هنرمندان هم دیگر سخنران این نشست بود كه كه گفت: مطالبه رهبر انقلاب در سال 71 تیراژ صد هزارتایی بود. در دهه 80 هم تیراژ میلیونی از كتاب «دا» مدنظر ایشان بود كه محقق شد اما نه با فروش، بلكه اكثرأ به صورت اهدایی بود.

وی گفت: بعد از گذشت 40 سال هنوز رمانی درباره حضرت امام نوشته نشده است. یا یك رئیس جمهور شهید داشتیم كه كار چندانی برایش نشده است. ابزار جنگ نرم، فرهنگ و هنر است اما این بخش در سازمان بسیج هنرمندان ضعیف است.

* انتقاد از اشعار نازل در موسیقی

جمشید جم رئیس مركز موسیقی بسیج هنرمندان هم در این هم‌اندیشی اظهار داشت: 40 سال است كه در عرصه موسیقی فعالم و تنها جایی كه حاضر شدم پس از رادیو و تلویزیون حضور داشته باشم، بسیج هنرمندان است.

این هنرمند انقلابی ادامه داد: از محسنات موسیقی كلام است، اما امروز در برخی اشعار و ترانه‌ها به فرودستی رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: جایگاه سرود تنزل كرده است اما ما در بسیج هنرمندان چهار دوره است كه فقط جشنواره سرود برگزار می‌كنیم اما از نظر بودجه برای تشكیل اركسترهای بزرگ در مضیقه هستیم.

* لزوم احیای جشنواره تئاتر بسیج

سپس كوروش زارعی رییس انجمن تئاتر بسیج هنرمندان در این نشست اظهار داشت: دو سال جشنواره تئاتر برگزار نمی‌شود. خواهش می‌كنم جشنواره تئاتر بسیج به بسیج هنرمندان باز گردد.

وی افزود: 200 گروه تئاتری مسجدی داریم، عدد بزرگی است و اگر الان حركت كنیم می‌توانیم جریان تئاتر مسجدی پیش از انقلاب را دوباره راه‌اندازی كنیم.

زارعی گفت: گام دوم انقلاب، صدور انقلاب به جهان است. الان توانایی این را داریم با پوست‌اندازی در تئاتر و سینما و هنرهای تجسمی، انقلاب را به جهان صادر كنیم. من سال گذشته در سوریه تئاتری را روی صحنه بردم كه شبی 2500 تماشاچی داشت و مطالبه آن‌ها چنین تئاتری بود.

* سال 98 باید سال شعر و ادبیات انقلاب باشد

رضا اسماعیلی دبیر انجمن شعر بسیج هنرمندان هم در این نشست، ارتقای جایگاه شورای شعر بسیج هنرمندان را متذكر شد و گفت: وارد دهه پنجم انقلاب شده‌ایم و از جامعه ادبی انتظار برگزاری برنامه‌های متعدد و متكثر می‌بودیم اما به دلیل شرایط خاص كشور، آنچنان كه باید به آن نپرداختیم.

وی افزود: فكر می‌كنم سال 98 را باید سال شعر و ادبیات انقلاب اسلامی بنامیم و به آن به طور جدی بپردازیم.

هوشنگ توكلی بازیگر هم در ادامه این نشست گفت: در سینما حدود 3000 فیلم و در حوزه تئاتر نزدیك به 10 هزار اجرای خوب طی این سال‌ها داشته‌ایم و حدود 200 هزار فارغ‌التحصیل در رشته هنر. آمار خوبی است.

وی ادامه داد: بسیاری از مسائل در جلسات خصوصی‌تر قابل حل است و اگر سازمان بسیج از هنرمندان و شاعران حمایت كند، اثر آن‌ها اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.

انسیه شاه‌حسینی كارگردان سینما هم در این هم‌اندیشی كه لباس سپاه پاسداران را بر تن كرده بود، خاطرنشان كرد: وقتی این لباس را می‌پوشیدم، یاد شهید حسین علم‌الهدی افتادم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در رسانه‌های فرهنگی، تعریف ظالم و مظلوم عوض شده است. برای مقابله با آن، جبهه فرهنگی بسیج و سپاه نیاز به تقویت دارد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران