كنسرت «لئو روخاس» نوازنده مشهور اكوادوری در برج میلاد تهران روی صحنه رفت و قطعه‌ای را به مناسبت روز جهانی زن، به زنان و مادران تقدیم كرد.

«پسر خورشید» به زبان موسیقی با مردمان ایران سخن گفت
به گزارش خبرگزاری فارس، كنسرت «لئو روخاس» نوازنده مشهور اكوادوری طی دو شب در مركز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.

خوان لئوناردو سانتیلیا روخاس، آهنگساز و نوازنده‌ی اهل اكوادور، برای دومین بار به ایران سفر كرده تا باز هم در تهران به اجرای برنامه بپردازد. روخاس در ابتدای سال 1397 به تهران آمد و كنسرت‌های موفقی را به صحنه برد.

او هم اكنون در تهران به سر می‌برد و طی دو شب گذشته(شانزدهم و هفدهم اسفند) هم در مركز همایش‌های برج میلاد تهران كنسرت‌هایش را در میان استقبال علاقه‌مندان به موسیقی برگزار كرد.

كنسرت شب گذشته‌(هفدهم اسفند 1397) لئو روخاس در حالی برگزار شد كه تمام صندلی‌های مركز همایش‌های برج میلاد پر از تماشاگر بود و بلیت‌های این اجرا از مدت‌ها پیش به فروش رفته بود.

گروه به صحنه آمد و قطعه‌ای‌كوتاه نواخت. پسر خورشید با شمایل سرخپوستی‌اش به صحنه آمد. لباس‌های بومیِ سرخپوستانِ آمریكای جنوبی، گرما و هیجان او در سخن گفتن و صمیمیتش؛ از همان ابتدا تماشاگران را با او همراه كرد.

«سلام تهران»؛ این نخستین جمله‌ای بود كه روخاس بر زبان آورد و وقتی نواختن را آغاز كرد، روایتگر ملودی‌هایی ساده شد كه بسیار جذاب بودند. تصاویری برای همراهی هر قطعه از طریق مانیتورهای صحنه در نظر گرفته شده بود.

محیط زیست و ارتباط میان اجزای سازنده طبیعت نظیر خورشید، خاك و آب از جمله موضوع‌هایی هستند كه لئو روخاس، آثارش را با الهام گرفتن از آنها می‌سازد. در قطعه‌هایی كه ریتم تندتر می‌شد، گروه حركت هم به صحنه می‌آمد تا موسیقیِ روخاس را همراهی كند. انسجام و هماهنگی گروه حركات فُرم به سبك سرخپوستی و موسیقی روخاس صحنه‌های جالبی را در سالن باعث شد.

لئو در بین هر قطعه با حاضران در سالن سخن می‌گفت. پیش از اجرای یكی از قطعه‌ها به زبان انگلیسی و با استفاده از زبان بدن از تماشاگران خواست تا گوشی‌های تلفن همراهشان را بیرون بیاورند و فلش دوربین را روشن و سالن را ستاره باران كنند. لئو در اینجا یكی از مشهورترین قطعه‌هایش با نام «چوپان تنها» را نواخت. قطعه‌ای كه ملودی‌اش ‌به گوش بسیاری از ایرانیان آشناست.

«پسر خورشید» نوازنده پن‌فلوت است اما در اجرای شب گذشته‌اش از انواع سازهای بادی استفاده كرد. بیشتر این سازهای متعلق به بومیان اكوادور است. لئو روخاس در اجرای شب گذشته، قطعه‌ای را به مناسبت روز جهانی زن، به زنان و مادران تقدیم كرد.

آثاری كه روخاس می‌نواخت كوتاه و تنظیم‌هایی ساده داشت و شاید به همین دلیل است كه این آثار با مخاطبان بسیاری در سراسر جهان ارتباط برقرار كرده است. روخاس با اصالتی اكوادوری به جاهای مختلف دنیا می‌رود و با زبان موسیقی با مردمان جهان سخن می‌گوید.

لئو روخاس متولد 1984 در اكوادور است. این موزیسین در فصل پنجم مسابقه استعدادیابی Das supertalent پیروز شد و بعد از آن به شهرت زیادی دست پیدا كرد و با آثارش در نقاط مختلف دنیا روی صحنه رفت.

دومین اجرای «لئو روخاس» در تهران به همت موسسه رنگین كمان هنر جوان و تهیه‌كنندگی محمود شبیری و سپهر صاحبی در برح میلاد برگزار شد. كنسرت لئو روخاس برای روز بیستم اسفند 1397 نیز تمدید شده است. علاقه‌مندان می‌توانند بلیت‌های این اجرا را از تارنمای تیك‌ایت تهیه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • انتشار آلبومی كه بدون هیاهو تولید شد

  • پلی كه محمود كریمی بین گذشته و امروز زد!

  • «مقتل‌خوانی» در شام غریبان سالار شهیدان

  • چرایی مهاجرت هنرجویان موسیقی

  • سرود «ایران مقتدر» منتشر شد

  • پیام تسلیت مدیركل دفترموسیقی

  • بدخواهان محسن چاوشی این قصه را بخوانند!

  • نوای شعر و شعور حسینی در «خیمه هنر»

  • «شهادت نامه عشاق» در یك آلبوم دهه نودی

  • سیاه‌پوستان چگونه بر موسیقی عزاداری بوشهر تاثیر گذاشتند؟