نمایش «موش تا موش» كاری از رامین كهن و با صداپیشگی مرضیه برومند و هنگامه مفید‌ در تالار هنر روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی تالار هنر، نمایش «موش تا موش» كاری عروسكی و موزیكال برای كودك و نوجوانان است كه به نویسندگی و كارگردانی رامین كهن از هفتم فروردین‌ در تالار هنر اجرا می شود.

این نمایش روایت‌گر داستان كوچه پس‌كوچه‌های شهری است كه هر شب آواز غمگین و سوزناك‌ آقا موشه در آن شنیده می‌شود.

سعید ابك، پرستو آریاكیا، الهام ایروانی، علی باروتی، فاطمه پورهاشمی، هانی حسینی، حمیدرضا گودرزی، متین گودرزی و مرضیه نادری عروسك‌گردانان این نمایش هستند.

هانی حسینی و معصومه آرواز گروه كارگردانی، مهدی قومورلو، محمد صاحبی، مهنوش نراقی و منیر مولوی‌زاده طراح و ساخت عروسك، علی اشرف سمایی طراح نور، پرناز كریمی طراح پوستر و بروشور و مدیر روابط عمومی نمایش را روشنك كریمی برعهده دارد.

نمایش «موش تا موش» فروردین و اردیبهشت 96 هر روز به جز شنبه‌ها ساعت 20 به مدت 55 دقیقه در تالار هنر روی صحنه می‌رود.

مرتبط با این خبر

  • از خواندن «اخبار غلامحسین بنان در مطبوعات» تا سفر به ساز و آهنگ باستان

  • شنیدن یك موسیقی در آستانه صدمین شب حضور ملت ایران در میدان

  • عشق به رادیو نبود این همه سال كار نمی‌كردم؛ ارگ باید احیا شود

  • عبدالله معارفی نوازنده پیشكسوت سنتور درگذشت

  • خاطره بازی با اهالی موسیقی انقلاب ؛ روایت گروه سرود خرم‌آباد از یك روز غم‌انگیز/ معجزه باران در تشییع امام

  • «گلوبند» علیرضا قربانی منتشر شد؛ كوتاه نیامدیم كه «ایران‌مان» است

  • بازنشر دومین كتاب مفصل تاریخ موسیقی؛ «شناسایی موسیقی ایران» خواندنی شد

  • برگزاری نشست " رادیو و نقش موسیقی حماسی در تقویت وفاق ملی "

  • بازگشت خواننده پاپ به ماجرای تیتراژها؛ شنیدن مهتاب در «صفا با خانواده»

  • پیشكسوت موسیقی ایران درگذشت