اجرای گروه آوازی تهران/ دونوازی قانون پریچهر خواجه و تنبك فرهاد صفری

گروه آواز تهران در سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر اجرایی دو بخشی خواهد داشت.

اجرای گروه آوازی تهران/ دونوازی قانون پریچهر خواجه و تنبك فرهاد صفری
به گزارش خبرگزاری فارس، گروه آواز تهران در سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر اجرایی دو بخشی خواهد داشت. میلاد عمرانلو رهبر و مدیر هنری گروه آوازی تهران در رابطه با اجرای گروه آوازی تهران در جشنواره گفت: « گروه آوازی تهران در دو بخش اجرا خواهد داشت، بخش اول نیز به دو قسمت تقسیم می­شود. در قسمت اول آثار موسیقی كلاسیك اجرا می‌شود. در واقع آثاری از آهنگسازانی مانند ریچارد استون، باخ و بتهوون در این بخش گنجانده شده است. در قسمت دوم نیز آثار موسیقی محلی ایرانی را اجرا خواهیم كرد.»

عمرانلو هم چنین تصریح كرد: «در بخش دوم، بیشتر آثار موسیقی آمریكای لاتین و موسیقی پاپ را اجرا می‌كنیم. در هر بخش تصمیم داریم 8 قطعه اجرا كنیم، اما این موضوع بستگی به زمان‌بندی برنامه خواهد داشت چرا كه ممكن است به دلیل كم بودن زمان، اجراها تغییر كند. البته امیدواریم چنین اتفاقی نیافتد.»

مدیر هنری گروه آوازی تهران با اشاره به تاریخ اجرای این گروه گفت؛ «زمان اجرای گروه آوازی تهران 27 بهمن ساعت 18:30 در تالار رودكی خواهد بود كه امیدواریم مردم این اجرا را دوست داشته باشند و از آن لذت ببرند.»

دونوازی قانون و تنبك پریچهر خواجه و فرهاد صفری

كنسرت دو نوازی تنبك و قانون در سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر اجرا خواهد شد. پریچهر خواجه نوازنده قانون با اعلام این خبر گفت: « اجرایی كه قرار است در جشنواره فجر داشته باشیم، دو نوازی قانون و تنبك است كه نوازنده قانون من هستم و نوازنده تنبك فرهاد صفری است. ما در این اجرا قرار است به اجرای موسیقی دستگاهی بپردازیم.»

وی هم چنین افزود: « قطعه‌هایی كه ما آماده كرده­‌ایم در دستگاه­های ماهور، نوا، دشتی و راست پنجگاه است.»

این نوازنده قانون با تاكید بر اینكه فضای جشنواره هر سال یك فضای هیجان‌انگیز برای نوازنده­‌ها ایجاد می‌كند گفت: « فضای موسیقی در جشنواره، یك فضای هیجان‌انگیز است، یك هیجان عجیب كه برای همه نوازنده‌ها وجود دارد و باعث می‌شود تا همه دوستان در سبك موسیقی خودشان با یكدیگر رقابت كنند. این دوره جشنواره برای افرادی كه دوستدار موسیقی هستند زمان بسیار دلچسبی خواهد بود. امیدوارم كه مردم هم از این رویداد استقبال كنند و با بهترین اجراها روبرو باشند و بتوانند بهترین اجراها را در این جشنواره ببینند.»

كنسرت دونوازی قانون و تنبك به سرپرستی پریچهر خواجه در تاریخ 26 بهمن ماه ساعت 18:30 در فرهنگسرای نیاوران اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند