كنسرت دف نوازان جم (اركستر مجلسی) در تاریخ‌های 13و 14 بهمن روزهای شنبه و یكشنبه در تالار وحدت اجرا می‌شود.

اجرای كنسرت دف نوازان جم برای دومین بار تمدید شد
به گزارش خبرگزاری فارس، زهرا همتی مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری فروغ فلق این كنسرت با استقبال بسیار خوب هنردوستان عزیز به سرعت در تاریخ‌های فوق sold out شد.

گروه دف نوازان جم از 70 نفر هنرمند تشكیل شده كه در این اجرا خواننده و آهنگساز استاد داوود آزاد و تنظیم و رهبری گروه به عهده رضا دربندی است.

در این كنسرت افشین خلج، زانیار حسامی و پیمان سیمانی به عنوان مایسترهای گروه، و احسان عبدی پور با سرنا نوازی ، رضا دربندی را یاری خواهند كردكه مدیر گروه دف نوازان ئاسو نادری و مدیر اجرایی دكتر حمید جباری است.

در این كنسرت كه اركستر مجلسی آنرا همراهی می‌كند مایستر این اجرا استاد همایون رحیمیان است و از حضور اساتیدی همچون كریم قربانی،ناصر رحیمی،علی زارع و مسعود تاجیك بهره می برد.

كنسرت دف نوازان جم كه با مدیریت هنری و روابط عمومی احسان میر ضیایی و مسعود میر ضیایی توسط موسسه فروغ فلق برگزار می گردد بدلیل استقبال و شور و اشتیاق مخاطبین در تاریخ 6/12/97 تمدید و به زودی بلیت‌های آن در سایت ایران كنسرت بفروش می رسد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران

  • حنجره زخمی زاگرس در تالار اندیشه

  • كنسرت «نوای آفتاب» و حمید حامی