«میشل لوگران» پیانیست و آهنگساز فرانسوی برنده 3 جایزه اسكار در 86 سالگی درگذشت.


آهنگساز دارنده 3 جایزه اسكار درگذشت
به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس به نقل از گاردین، «میشل لوگران» پیانیست و آهنگساز فرانسوی برنده 3 جایزه اسكار برای موسیقی فیلم‌های «آسیاب‌بادی‌های ذهنت»، «تابستان سال 42» و «ینتل» در 86 سالگی درگذشت.

لوگران اولین اسكار خود را در سال 1969 برای موسیقی «آسیاب‌بادی‌های ذهنت» فیلمی به كارگردانی «توماس كراون اِفِر» كسب كرد. پس از آن در سال 1972 با خلق موسیقی فیلم «تابستان سال 42» دومین جایزه اسكار خود را دریافت كرد و در سال 1984 نیز سومین اسكار را با خلق موسیقی «ینتل» به چنگ آورد.

«میشل لوگران» یكی از پرافتخارترین آهنگسازان موسیقی فیلم است چراكه توانست در كنار 3 جایزه اسكار، 5 جایزه معتبر موسیقی «گِرَمی» كه به اسكار موسیقی شهرت دارد را نیز دریافت كند.

سخنگوی این موسیقی‌دان فقید گفت: برنامه‌ریزی شده بود كه در همین ماه آوریل آینده میشل لوگران كنسرتی در پاریس به روی صحنه ببرد كه متاسفانه دیشب درگذشت.

لوگران ابتدا در دهه 60 میلادی كار خود را با اَكمپانیمان و تنظیم موسیقی آغاز كرد. او طی آن سال‌ها با بزرگانی چون «میلز دِیویس»، «رِی چارلز»، «اورسون ولز»، «ژان كوكتو»، «فرانك سیناترا» و «ادیت پیاف» كار كرد.

لوگران همچنین بخاطر همكاری و خلق اثر برای كارگردان موج نوی فرانسه «ژاك دِمی» و برای فیلم «Les Parapluies de Cherbourg»(چترهای شربورگ) در سال 1964 و « Les Demoiselles de Rochefort»(بانوان جوان روچِفورت) در سال 1967 كه برای هردو نیز نامزد اسكار شد، مشهور شده بود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت