گروه موسیقی بانوان «رخساره» به نفع آسیب‌دیدگان اجتماعی و زنان و كودكان بدسرپرست و بی‌سرپرست روی صحنه می‌رود.

اجرای كنسرت بانوان به نفع آسیب‌دیدگان اجتماعی
به گزارش خبرگزاری فارس، گروه موسیقی رخساره به سرپرستی و خوانندگی بهاره منصوری با حمایت خیریه‌های «قلب سفید» و «آرا» روی صحنه می‌رود و عواید حاصل از این رویداد هنری به نفع آسیب‌دیدگان اجتماعی، كودكان بدسرپرست و بی‌سرپرست، كودكان كار و زنان بد سرپرست اختصاص داده خواهد شد.

سرپرست گروه موسیقی بانوان رخساره درباره شكل‌گیری و نحوه همكاری خود با گروه تازه توضیح داد: از حدود 4 ماه پیش همكاری ما آغاز شد و این اجرا اولین همكاری ما با این گروه جدید است.

این هنرمند ادامه داد: گروه «رخساره» از سال 82 فعالیتش را آغاز كرده و سال گذشته نیز با همراهی گروه موسیقی نوشه اجراهای مختلفی را در فرهنگسرای نیاوران برگزار كردیم و این‌ بار در فرصت پیش رو با گروه «رخساره» روی صحنه خواهیم رفت.

وی افزود: در این گروه انتخاب تمامی نوازنده‌ها بر عهده خودم بوده و این اولین كنسرت گروه رخساره به شكل مستقل است، همچنین در آینده اجراهای بیشتر را پیش رو خواهیم داشت.

منصوری همچنین در خصوص رپرتوآر این اجرا گفت: در این كنسرت قطعات نوستالژیك و خاطره‌انگیز پاپ را اجرا خواهیم كرد و بازتنظیم قطعات بر عهده نیما كامكار بوده است. همچنین قطعه «می‌مونی واسم» به آهنگسازی مهدیار معصومی و ترانه احسان آذر با تنظیم آرش آزاد را اجرا خواهیم كرد.

در این اجرا خزر چكاوك نوازنده (پیانو)، سحر شاطری (درامز)، ارمغان حاجی وندی (پركاشن)، نسرین سلیمانی (ضرب، دف و دایره)، روژین عدالت (ویولن)، سارا سقایی (فلوت)، آرمیتا فهیمی (گیتار الكتریك)، زهرا اصغری (گیتار)، ریما (گیتار بیس) به‌عنوان اعضای اركستر رخساره حضور دارند و تنظیم تمام قطعات توسط نیما كامكار انجام گرفته است.

این كنسرت روز 23 آذرماه ساعت 14 در تالار وحدت برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می‌توانند به سایت ایران كنسرت مراجعه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت