حامد همایون خواننده موسیقی پاپ پس از 9 ماه وقفه، بار دیگر در تهران روی صحنه می‌رود.


به گزارش خبرگزاری فارس، حامد همایون خواننده موسیقی پاپ در پنج ماه نخست سال گذشته بیش از 230 كنسرت برگزار كرد تا در این زمینه ركورددار شود (+). او اما امسال در زمینه برپایی كنسرت فعالیت چندانی نداشت. حال مدیرعامل شركت «ترانه شرقی» اعلام كرده فصل تازه فعالیت‌های این خواننده پاپ آغاز شده است.

به گفته محسن رجب‌پور، حامد همایون از نیمه آذرماه نیز كنسرت هایی را از آبادان و شیراز آغاز كرده و پس از برگزاری چند برنامه در شهرستان‌های مختلف روز چهارشنبه 28 آذر ماه تازه‌ترین كنسرت خود را بعد از 9 ماه وقفه در تهران برپا خواهد كرد.

همچنین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته بعد از انتشار قطعه «پرسه»، دو قطعه «خلسه» و «زلزله» هم در بازه‌های زمانی مختلف در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد.







مدیرعامل شركت «ترانه شرقی» پیش از این گفته بود: تماشاگران در اجراهای زنده شاهد ارایه قطعات جدید با شكلی متفاوت خواهند بود. البته قطعات قدیمی نیز برای طرفداران اجرا می‌شود اما نحوه تنظیم این قطعات نیز به شكلی است كه مخاطبان شاهد اجراهای متفاوتی خواهند بود.

كنسرت تهران حامد همایون ساعت‌های 19:30 و 22:30 روز چهارشنبه 28 آذر ماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه مندان برای تهیه بلیت می توانند به سامانه اینترنتی 3670 مراجعه كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران